Jasmina Alagič

Datum narození: 27. 6. 1989
Místo narození: Stuttgart, Německo
Profese: moderátorka, modelka, finalistka Miss Universe SR 2009
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Moderátorka Jasmina Alagič, modelka a finalistka Miss Universe SR 2009, se po boku Leoše Mareše stala hvězdou přímých přenosů pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar 2018.

Na základní umělecké škole se Jasmina Alagič učila na flétnu a saxofon. Kromě toho hrála v Divadle LUDUS a navštěvovala hodiny hip-hopu.

JASMINA ALAGIČ SI NECHALA ZVĚTŠIT RTY

Přestože se Jasmina Alagič vždy chtěla živit jako moderátorka, svou kariéru začala coby modelka a byla jednou z finalistek Miss Universe SR 2009. Sexy brunetce s bosensko-maďarskými kořeny dala příležitost Adéla Vinczeová, za svobodna Banášová, když odmítla moderovat SuperStar.

Atraktivní Jasmině Alagič tak spadla do klína příležitost moderovat přímé přenosy pěvecké soutěže Česko Slovenské SuperStar 2018 po boku zkušeného českého kolegy Leoše Mareše.

Dračice s exotickými kořeny Jasmina Alagič se na Slovensku stala populární zejména díky moderování ve Fashion TV, kde začala působit roku 2015. Dveře do SuperStar jí otevřely zejména schopnosti, které na konci roku 2017 předvedla během módní show Fashion Sparkling Charity Night.

O JASMINĚ ALAGIČ ČTĚTE ZDE>>

Na jaře 2018 Jasmina Alagič utvožila pár s rapperem Rytmusem, který se po několikaletém vztahu rozešel se zpěvačkou Darou Rolins. Již v listopadu téhož roku Rytmus oznámil jejich zasnoubení. V květnu 2019 se vzali. V červenci téhož roku se páru narodil syn Sanel.

 

Články o celebritě

Neuvěřitelné záběry z vykradení rappera: Rytmusův pes si se zlodějem hrál! Znal ho? Neuvěřitelné záběry z vykradení rappera: Rytmusův pes si se zlodějem hrál! Znal ho? Když slovenská policie zveřejnila záznamy z bezpečnostních kamer, které zaznamenaly zloděje na Rytmu... číst článek
Rytmus po vykradení pátrá a informuje: Zveřejnil fotky zloděje! Prý byli dva a mluvili ukrajinsky Rytmus po vykradení pátrá a informuje: Zveřejnil fotky zloděje! Prý byli dva a mluvili ukrajinsky Poté, co slovenský rapper Rytmus (47) s manželkou Jasminou Alagičovou (34) přiznali, že jim jistý zl... číst článek
Vloupání do domu Rytmuse a Alagič: Šok a bolestná ztráta! Vloupání do domu Rytmuse a Alagič: Šok a bolestná ztráta! Obrovský šok zažila rodina slovenského rappere Rytmuse (46), jejich dům v Malinove (okres Senec) byl... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Ján Zákopčaník
Ján Zákopčaník
zobrazit profil Tomáš Hauptvogel
Tomáš Hauptvogel
zobrazit profil Michal Jagelka
Michal Jagelka
zobrazit profil Lejla Abbasová
Lejla Abbasová
zobrazit profil Zuzana Tvarůžková
Zuzana Tvarůžková
zobrazit profil Roman  Šmucler
Roman Šmucler
zobrazit profil Ivan Vodochodský
Ivan Vodochodský