Brigita Zlámalová

Brigita Zlámalová

Datum narození: 6. 5. 1971
Místo narození: Praha
Profese: herečka, hlasatelka, moderátorka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Z Brigity Zlámalové, která byla dětskou herečkou a později televizní hlasatelkou a moderátorkou, se v Americe, kam odešla za láskou, stala milionářka Brigita Israely.

Na televizní obrazovce se Brigita Zlámalová objevovala už odmala. Patřila k týmu dětských herců, který si budovala Čs. televize. Začínala cyklem Na co si dneska hrajeme.

O BRIGITĚ ZLÁMALOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Posléze Brigitu Zlámalovou obsazovali i do televizních inscenací a pohádek, jmenujme např. Život je tvrdolín (1979), Bílá kočička (1979), Den velkého ticha (1980), Zuzana je naše (1981) nebo Největší hodinky na světě (1982). V pohádce Bíla kočička ztvárnila svou nejznámější roli, a to princezničku Žanetku.

Brigita Zlámalová moderovala na Primě

Nečekaně otěhotněla již na gymnáziu a porodila dceru Natálii. Vdávala se ve čtvrtém ročníku. Manželství se ale brzy rozpadlo. Během rodičovské dovolené Brigita Zlámalová v roce 1990 vyhrála konkurz na programovou hlasatelku Československé televize.

V letech 1994 až 1998 Brigita Zlámalová pracovala jako moderátorka TV Prima. V té době začala též uvádět společenské akce a spolupracovat s kosmetickou firmou Oriflame. Posléze psala do časopisů módního životního stylu.

Zlámalová milionářkou v Beverly Hills

V roce 2005 poslechla hlas svého srdce a odešla za svou láskou do USA. O jejím druhém manželovi toho média moc nevypátrala. Atraktivní Brigita Zlámalovou po svatbě přijala jméno Brigita Israely a porodila dalšího potomka.

S manželem a dětmi Brigita Zlámalovou bydlí na adrese Beverly Hills 902 16 a užívá si milionářského života.

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Roman  Šmucler
Roman Šmucler
zobrazit profil Eduard Hrubeš
Eduard Hrubeš
zobrazit profil Bára Niničová
Bára Niničová
zobrazit profil Eva Jurinová
Eva Jurinová
zobrazit profil Lucie Borhyová
Lucie Borhyová
zobrazit profil Petr Vojnar
Petr Vojnar
zobrazit profil Robert Záruba
Robert Záruba