André Reinders

Datum narození: 14. 3. 1981
Místo narození: Praha
Váha: 84 kg
Výška: 183 cm
Profese: zápasník
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Český zápasník André Reinders je manželem modelky a moderátorky Hany Mašlíkové. Pár se zasnoubil po roce a půl randění. Tuto slavnostní chvíli si milenci užili v Thajsku.

Bojovník André Reinders vystudoval vysokou školu v Brně, konkrétně obor politologie, sociologie, takže není jen zápasník, ale též mgr. Bojuje v ultimátních zápasech (tzv. Mixed martial arts) za tým Hanuman Gym Praha. Vlastní modrý pás v brazilském jiu jitsu, používá též styl muay thai.

ANDRÉ REINDERS – ŽE BY MIMINKO?

Bojovým sportům se André Reinders věnuje v podstatě odmalička. Asi v osmi letech začal s karate, odtud přešel na thajský box, v němž v roce 2003 vyhrál amatérské Mistrovství světa asociace WPKA. Poté začal sbírat další ceny. Je vicemistr republiky v donucovacím zápasu (anglicky submission wrestling) z roku 2010; stal se profesionálním mistrem ČR i Evropy či vítězem Hell Cage Tournamentu.

O ANDRÉM REINDERSOVI ČTĚTE ZDE>>

Takže není divu, že si sexbomba Hana Mašlíková z řady partnerů, jež v minulosti měla, vybrala právě Andrého Reinderse. S ním se totiž nemusí bát ničeho. Po romantických zásnubách v Thajsku se milenci vzali koncem léta 2016

 

Další Sportovci

zobrazit profil Tomáš Rolinek
Tomáš Rolinek
zobrazit profil Martin Zaťovič
Martin Zaťovič
zobrazit profil Jaroslav Bába
Jaroslav Bába
zobrazit profil Leopold König
Leopold König
zobrazit profil Aleš Píša
Aleš Píša
zobrazit profil Admir Ljevakovič
Admir Ljevakovič
zobrazit profil Taras Povoroznyk
Taras Povoroznyk
zobrazit profil Milan Doudera
Milan Doudera