Denisa Mendrejová

Denisa Mendrejová

Datum narození: 2. 8. 1986
Místo narození: Brno
Výška: 174 cm
Profese: Miss Universe SR 2009, modelka, podnikatelka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Denisa Mendrejová, Miss Universe Slovenské republiky 2009 a modelka, se nikdy netajila slabostí pro plastiky. Důkazem toho jsou její silikonové pětky.

Ještě předtím, než Denisa Mendrejová získala titul Universe Slovenské republiky 2009 a korunku královny krásy, koketovala s modelingem. Poté přišly další nabídky, a to nejen v oboru.

DENISA MENDREJOVÁ - CO PROPAGOVALA NA MOLU?

Mendrejová po boku Janka Bartošky

Dostala se do užšího výběru na post moderátorky česko-slovenské reality show Talentmánie, jenž byla na TV Nova a TV Markýza vysílaná v roce 2010. Denisa Mendrejová si založila vlastní firmu a zorganizovala soutěž Super Model of the World, jejímž cílem bylo vyhledat dívky věku ve 14 až 21 roků, které by získaly kontrakt s renomovanou agenturou Ford.

Sexy kráska Denisa Mendrejová na sebe opět upozornila na 56. MFF Karlovy, kde se objevila po Janka Bartošky, syna herce a festivalového prezidenta Jiřího Bartošky.

Na červeném koberci atraktivní Denisa Mendrejová, která se může pyšnit, nejen dokonalou postavou, ale i silikonovými pětkami, nestála poprvé. Opakovaně tam byla s kamarádkami.

Denisa Mendrejová má s dědicem milionového impéria, o dvanáct let starším Slavomírem Hatinou jr., dcery Gretu a Hanah. Pár se rozešel v roce 2019. Jejich vztahy nezůstaly dobré. Právě naopak. Na sociální síti dokonce expartnera obvinila z únosu dcer a v dubnu na něj podala trestní oznámení.

O DENISE MENDREJOVÉ ČTĚTE ZDE>>

S „korunním princem“ karlovarského filmového festivalu Jankem Bartoškou, s nímž se zná již několik let, se Denisa Mendrejová v červenci 2022 objevila jen pár měsíců poté, co se rozešla s přítelem Viktorem.

 

Další Modelky

zobrazit profil Kateřina  Krňanská
Kateřina Krňanská
zobrazit profil Ester Berdych Sátorová
Ester Berdych Sátorová
zobrazit profil Maria Boichenko
Maria Boichenko
zobrazit profil Kateřina Průšová
Kateřina Průšová
zobrazit profil Nikola Buranská
Nikola Buranská
zobrazit profil Hana Chymčáková
Hana Chymčáková
zobrazit profil Raffaella Fico
Raffaella Fico
zobrazit profil Karolína Mališová
Karolína Mališová