Kateřina Sedláková

Datum narození: 8. 10. 1986
Místo narození: Pardubice
Výška: 179 cm
Profese: herečka, modelka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Modelka a herečka Kateřina Sedláková, které přicházejí do cesty především odhalené role, se nejraději věnuje muzikálu a i v tomto oboru začala prosazovat.

Kateřina Sedláková se narodila se v Pardubicích, vystudovala Vyšší odbornou školu herectví v Praze a pak se rozhodla pokračovat na JAMU v Brně, obor muzikálové herectví. Bydlí sice v Praze, neustálé pendlování mezi Brnem a Prahou ji ale naštěstí moc nestojí, neboť její tatínek pracuje na drahách.

V roce 2005 se Kateřina Sedláková zúčastnila soutěže krásy Česká miss, kde se setkala s Michaelou Maláčovou, což pro ni bylo velkým zážitkem. Dodala ji sebevědomí, energii a odvahu. Krátce po soutěži se mihla ve filmu Rafťáci. Do povědomí diváků se ale výrazněji zapsala až rolí milenky a televizní rosničky ve filmu Tomáše Vorla st. Jak ulovit miliardáře. Byla to její první větší role a hned se zde objevila zcela nahá a předvedla milostnou scénu s Tomášem Matonohou. Na natáčení ale vzpomíná jen v nejlepším a o roli prohlásila, že byla nádherná. Při natáčení filmu se také spřátelila s hercem Jiřím Mádlem.

V roce 2009 se Kateřina Sedláková objevila v televizních povídkách Trapasy, kde si pro změnu zahrála prostitutku. Neminuly ji ani role v populárních seriálech jako Ordinace v růžové zahradě či Cesty domů. Aktuálně ji můžeme vídat ve Svatbách v Benátkách, kde hraje herečku v okresním divadle. Vedle toho natáčí Četnické trampoty, nový historický kriminální seriál České televize z období první republiky, který chce navázat na úspěch Četnických humoresek.

KATEŘINA SEDLÁKOVÁ NENÍ ŽÁDNÁ STYDLIVKA

Velkým snem Kateřiny Sedlákové bylo hrát v muzikálu, a ten si teď splnila muzikálem Rent v Divadle Na Prádle. Hereckou kolegyní jí zde je např. velmi populární a oblíbená herečka Michaela Doubravová. Také hostuje v muzikálu Let snů LILI v Městském divadle v Brně. Prioritou je pro ni studium herectví. Ráda by také cestovala. O založení rodiny chce začít přemýšlet okolo třicítky. Miluje šansony a zvláště písně Hany Hegerové, a také knihy a samozřejmě divadlo.

O KATEŘINĚ SEDLÁKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Kateřina Sedláková několik let randila v muzikálovou hvězkou Peterem Pechou. Začátkem září 2019 se vzali.

 

Další Herci

zobrazit profil Vojtěch Havelka
Vojtěch Havelka
zobrazit profil Marek Salvet herec
Marek Salvet herec
zobrazit profil Lukáš Hlavica
Lukáš Hlavica
zobrazit profil Miroslava Součková
Miroslava Součková
zobrazit profil Miroslav Šimůnek
Miroslav Šimůnek
zobrazit profil Charlie Sheen
Charlie Sheen
zobrazit profil Glenne Headly
Glenne Headly
zobrazit profil Peter Krause
Peter Krause