Milan Peroutka

Datum narození: 24. 3. 1990
Místo narození: Praha
Profese: herec, zpěvák, moderátor
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Milan Peroutka mladší je český moderátor, herec a hudebník. V roce 2017 se stal jedním ze soutěžících v show TV Nova Tvoje tvář má známý hlas 3.

Milan Peroutka mladší je talentovaný český muzikant, herec a moderátor. Je synem spisovatelky Ivany Peroutkové a bubeníka rockové skupiny Olympic Milana Peroutky staršího, který zemřel nešťastnou náhodou v roce 2013. Má také sourozence Barboru a Jana. Milan od útlého dětství navštěvoval dramatické kroužky a rozvíjel svůj herecký talent.

POHŘEB BUBENÍKA OLYMPICU MILANA PEROUTKY

Svou hereckou kariéru zahájil Milan Peroutka ml. v HaFdivadle. Zahrál si také v několika videoklipech či reklamách. Objevil se také v seriálech, jako například Ordinace v růžové zahradě, Vyprávěj či Gympl s ručením omezeným.

Milan Peroutka ml. v roce 2012 založil kapelu Perutě. V roce 2015 pak představil první videoklip hudební skupiny Postavím kolem nás zeď. Následně se stal i moderátorem, když na hudební TV Óčko moderoval ve dvojici s herečkou Annou Kadeřávkovou pořad Mixxxer.

Milan Peroutka ml. přijal nabídku na účinkování v třetí řadě imitační show Tvoje tvář má známý hlas. Za soupeře mu televize Nova vybrala Taianu Vilhelmovou, Markétou KonvičkovouMarthu Issovou, Ondřeje Rumla, Adélu Gondíkovou, Aleše Hámu a Martina Dejdara.

TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS 3 - NEJNOVĚJŠÍ INFO

V únoru 2023 Milan Peroutka prozradil, že již nějaký čás žije s přítelkyní. Překvapení příšlo koncem června 2023, kdy se oženil s přítelem Dominikem.

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Lilian Sarah Fischerová
Lilian Sarah Fischerová
zobrazit profil Joel David Moore
Joel David Moore
zobrazit profil Neve Campbell
Neve Campbell
zobrazit profil Miroslav  Táborský
Miroslav Táborský
zobrazit profil Ben Stiller
Ben Stiller
zobrazit profil Jeanette Rosenbergová
Jeanette Rosenbergová
zobrazit profil Matouš Rajmont
Matouš Rajmont
zobrazit profil Matthew Perry
Matthew Perry