Dominik Roubínek

Dominik Roubínek

Profese: pracovník TV Nova, syn miliardářky Renaty Roubínkové Baierové

Související celebrity

Životopis

Dominik Roubínek, syn velmi bohaté ženy, přezdívané Paní McDonald, uzavřel registrované partnerství se zpěvákem Milanem Peroutkou.

Svatba miliardářského synka Dominika Roubínka a zpěváka, moderátora a herce Milana Peroutky se uskutečnila koncem června 2023 v luxusním hotelovém resortu Chateau Mcely. Stovky hostů byly svědky velkého dne, kdy muži spojili své životy.

Bylo to překvapení, protože Milan Peroutka teprve nedávno prozradil, že je ve vztahu. O koho se však jedná, neuvedl. „Ve vztahu je Milan už od loňského podzimu, a dokonce se k Dominikovi už před nějakou dobou i přestěhoval. V centru Prahy spolu mají luxusní byt s obrovskou terasou,“ prozradil známý páru.

Dominik Roubínek, který je o osm let mladší než Milan Peroutka, pracuje na Nově, kde se spolu seznámili. Je z velmi bohaté rodiny. Jeho maminka Renata Roubínková Baierová je přezdívána Paní McDonald. Vlastní totiž velkou řadu franšíz tohoto řetězce.

O peníze Dominik Roubínek rozhodně nemá nouzí. „Neustále bere Milana na luxusní drahé dovolené po celém světě. Na nákupy do Pařížské spolu chodí jako běžný smrtelník do supermarketu,“ rozpovídal se jejich známý. Krásný je i důvod registrace, oba totiž touží po úplné rodině a přáli by si miminko. Nejprve si totiž pořídili pejsky a nyní by rádi rozšíření rodiny o dítě.

Matka Dominika Roubínka patří mezi 150 nejvlivnějších žen Česka. V jedenadvaceti letech emigrovala do Německa. V tamní pobočce McDonald‘s začínala umýváním stolů, uklízením záchodů, zametáním.

„Časem jsem se vypracovala na vedoucí směny a později i na vedoucí celého podniku v Norimberku. Stát se franšízantkou a mít vlastní pobočku byl můj sen, o kterém jsem si myslela, že se nikdy nesplní,“ zapzpomínala matka Dominika Roubínka. Po Sametové revoluci 1989 si v ČR otevřela svou první pobočku.

 

Články o celebritě

Další Ostatní

zobrazit profil Jaroslav Faltýnek
Jaroslav Faltýnek
zobrazit profil Roman Kubíček
Roman Kubíček
zobrazit profil Petr Kubík
Petr Kubík
zobrazit profil Maroš Šefčovič
Maroš Šefčovič
zobrazit profil Jiří Čejka
Jiří Čejka
zobrazit profil Miloslav Ransdorf
Miloslav Ransdorf
zobrazit profil Petr Petřek
Petr Petřek
zobrazit profil Josef Monsport
Josef Monsport