Taylor John Smith

Taylor John Smith

Datum narození: 13. 5. 1995
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Profese: herec
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Taylor John Smith se proslavil jako John Keene v seriálu Sharp Objects. Jednu z klíčových postav ztvárnil ve filmu Kde zpívají raci (Where the Crawdads Sing).

Na filmovém plátně Taylor John Smith debutoval v roce 2012 v akčním sci-fi thrilleru Hunger Games (The Hunger Games) režiséra Garyho Rosse, natočeném podle knižní předlohy spisovatelky Suzanne Collins, která se podílela na jeho scénáři.

Proslavil se jako John Keene v dramatickém seriálu stanice HBO Ostré předměty (Sharp Objects) z roku 2018. Kromě toho si Taylor John Smith zahrál mj. v seriálech American Crime, Chirurgové (Grey's Anatomy), Policie Chicago (Chicago P.D.) či Temné pohnutky (Guidance).

Dále se Taylor John Smith objevil v thrillerech You Get Me a Útok z hlubin (Hunter Killer), v němž se ocitl po boku Gerarda Butlera a Garyho Oldmana. Jednu z důležitých postav ztvárnil v hororu Lost Child a ve válečném snímku Stín v oblacích (Shadow in the Cloud).

Mezi ústřední postavy se coby Tate Walker Taylor John Smith zařadil v mysteriózním dramatu Kde zpívají raci (Where the Crawdads Sing) z produkce Sony Pictures, který měl premiéru v červenci 2022. Snímek natočila Olivia Newman na motivy bestselleru spisovatelky Deliy Owens.

 

Další Herci

zobrazit profil Ladislav Smoljak
Ladislav Smoljak
zobrazit profil Miroslav Krobot
Miroslav Krobot
zobrazit profil Johnny Depp
Johnny Depp
zobrazit profil Nela Boudová
Nela Boudová
zobrazit profil Kateřina Macháčková
Kateřina Macháčková
zobrazit profil Antonio Banderas
Antonio Banderas