Ondřej Ruml

Datum narození: 21. 8. 1981
Místo narození: Jablonec nad Nisou
Profese: zpěvák, herec
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Ondřej Ruml, který zaujal svou šlapací bednou, do níž si nahrál několik hlasů k pohodové pecce Don’t Worry, Be Happy, se stal finalistou soutěže X-Factor.

Ondřej Ruml je všestranný umělec. Hraje na banjo, klavír, kytaru.... Jeho zálibou je jazz, swing, funky a bluegrass. Vystudoval pražskou Konzervatoř Jaroslava Ježka. Na bendžo doprovázel bluegrassovou kapelu Modrotisk. Koncertoval s ní i ve Spojených státech. K tomu vystupuje se skupinou Top Dream Company nebo Dobrý večer Quintet. V roce 2010 nahrál sólovou desku Proměna.

ONDŘEJ RUML - ZPÍVAL, ABY MĚL SEX

Už před  soutěží X-Factorem, v níž skončil druhý, vystupoval na divadelních prknech. Zahrál si v muzikálu Tajemství  Daniela Landy, v Johance z Arku nebo v hrbatém Quasimodovi. V poetickém projektu Kudykam ztvárnil Ondřej Ruml postavu Martina. Dva roky moderoval hudební měsíčník Folkmotivy

Přijal nabídku do třetí řady úspěšné pěvecké show TV Nova Tvoje tvář má známý hlas (NEJNOVĚJŠÍ INFO ZDE), kde se střetla s Adélou Gondíkovou, Marthou Issovou, Tatianou Vilhelmovou, Markétou Konvičkovou, Milanem Peroutkou, Alešem Hámou a Martinem Dejdarem.

Mistra Karla Gotta si Ondřej Ruml zahrál v minisérii TV Nova o tragicky zesnulé zpěvačce Ivětě Bartošové Iveta.

O ONDŘEJI RUMLOVI ČTĚTE ZDE>>

Po rozchodu s herečkou Radkou Pavlovčinovou, s níž byl čtyři roky, se Ondřej Ruml zamiloval do kubánské tanečnice Doris Martinez. S exotickou kráskou se na Kubě tajně oženil roku 2015.

 

Články o celebritě

Další Zpěváci

zobrazit profil Thom Artway (Tomáš Maček)
Thom Artway (Tomáš Maček)
zobrazit profil Marta Jandová
Marta Jandová
zobrazit profil Lenka Filipová
Lenka Filipová
zobrazit profil Monika Sommerová
Monika Sommerová
zobrazit profil Taylor Swift
Taylor Swift
zobrazit profil Chester Bennington
Chester Bennington
zobrazit profil Martina Šnytová
Martina Šnytová
zobrazit profil Gabriela Gunčíková
Gabriela Gunčíková