Petr Borkovec

Datum narození: 16. 8. 1999
Přezdívka: Bory
Místo narození: Jablunkov
Výška: 183 cm
Profese: zpěvák
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Zpěvák Petr Borkovec, který se do povědomí veřejnosti dostal díky účasti v soutěži Česko Slovenská SuperStar, na jaře 2019 skončil v psychiatrické léčebně a v srpnu pro změnu ve vazbě.

V pěvecké reality show TV Nova Česko Slovenská SuperStar 2018 talentovaný Petr Borkovec skončil na 5. místě. Vitězkou se stala Tereza Anna Mašková.

Zpěvák měl problémy už v soutěži, kde se opil takovým způsobem, že prošvihl jeden ze svých nástupů před porotu. Později byl Petr Borkovec obviňován z protekce, když získal divokou kartu, což se přičítalo spekulacím o románku s o 19 let starší porotkyní Katarínou Knechtovou.

Jak se posléze ukázalo, mezi Petrem Borkovcem a Katarínou Knechtovou to skutečně nějakou dobu jiskřilo. Ovšem po několika rozchodech a návratech jejich vztah skočil. Šuškalo se, že kromě věkového rozdílu byla jejich velkým problémem mladíkova přílišná konzumace alkoholu.

O PETRU BORKOVCOVI ČTĚTE ZDE>>

Nedlouho po rozchodu s atraktivní zpěvačkou, se Petr Borkovec na sociální síti pochlubil novou láskou - brunetkou, která se nápadně podobá Kataríně Knechtové.

Přes údajně slušně nastartovanou kariéru - skládal písně, měl novou kapelu a manažerku - skončil Petr Borkovec na jaře 2019 v blázinci, a to zřejmě právě kvůli jeho nadměrnému pití.

„Všechny Vás zdravím, asi by bylo fér, abych Vám něco řekl. Momentálně se nacházím v psychiatrické léčebně. Někdy člověk ani neví, jak se tady může rychle ocitnout, může se to stát každému z nás," napsal Petr Borkovec fanouškům na svém Instagramu. Do blázince se nechal zavřít sám.

Již několikrát byl Petr Borkovec vyšetřován policií. Popotahovali ho za údajné výtržnosti, krádeže, zažil i pobyt na záchytce. V červenci 2019 byl obviněn za to, že měl krást mobilní telefony, boty a oblečení svým spolunocležníkům a milenkám.

Podle informací AKTU.cz byla hvězda SuperStar v srpnu 2019 převezena z cely předběžného zadržení do věznice na Pankráci. Soudce Petra Borkovce poslal do tzv. vazby předstižné, aby nemohl pokračovat v trestné činnosti.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Štefan Margita
Štefan Margita
zobrazit profil Eva Urbanová
Eva Urbanová
zobrazit profil Plácido Domingo
Plácido Domingo
zobrazit profil Jay-Z (Shawn Corey Carter)
Jay-Z (Shawn Corey Carter)
zobrazit profil Petr "Hoggy" Lexa
Petr "Hoggy" Lexa
zobrazit profil Lemmy Kilmister
Lemmy Kilmister
zobrazit profil Majk Spirit (Michal Dušička)
Majk Spirit (Michal Dušička)