Petr Borkovec

Datum narození: 16. 8. 1999
Přezdívka: Bory
Místo narození: Jablunkov
Výška: 183 cm
Profese: zpěvák
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Zpěvák Petr Borkovec, který se do povědomí veřejnosti dostal díky účasti v soutěži Česko Slovenská SuperStar, na jaře 2019 skončil v psychiatrické léčebně a v srpnu pro změnu ve vazbě.

V pěvecké reality show TV Nova Česko Slovenská SuperStar 2018 talentovaný Petr Borkovec skončil na 5. místě. Vitězkou se stala Tereza Anna Mašková.

Zpěvák měl problémy už v soutěži, kde se opil takovým způsobem, že prošvihl jeden ze svých nástupů před porotu. Později byl Petr Borkovec obviňován z protekce, když získal divokou kartu, což se přičítalo spekulacím o románku s o 19 let starší porotkyní Katarínou Knechtovou.

Jak se posléze ukázalo, mezi Petrem Borkovcem a Katarínou Knechtovou to skutečně nějakou dobu jiskřilo. Ovšem po několika rozchodech a návratech jejich vztah skočil. Šuškalo se, že kromě věkového rozdílu byla jejich velkým problémem mladíkova přílišná konzumace alkoholu.

O PETRU BORKOVCOVI ČTĚTE ZDE>>

Nedlouho po rozchodu s atraktivní zpěvačkou, se Petr Borkovec na sociální síti pochlubil novou láskou - brunetkou, která se nápadně podobá Kataríně Knechtové.

Přes údajně slušně nastartovanou kariéru - skládal písně, měl novou kapelu a manažerku - skončil Petr Borkovec na jaře 2019 v blázinci, a to zřejmě právě kvůli jeho nadměrnému pití.

„Všechny Vás zdravím, asi by bylo fér, abych Vám něco řekl. Momentálně se nacházím v psychiatrické léčebně. Někdy člověk ani neví, jak se tady může rychle ocitnout, může se to stát každému z nás," napsal Petr Borkovec fanouškům na svém Instagramu. Do blázince se nechal zavřít sám.

Již několikrát byl Petr Borkovec vyšetřován policií. Popotahovali ho za údajné výtržnosti, krádeže, zažil i pobyt na záchytce. V červenci 2019 byl obviněn za to, že měl krást mobilní telefony, boty a oblečení svým spolunocležníkům a milenkám.

Podle informací AKTU.cz byla hvězda SuperStar v srpnu 2019 převezena z cely předběžného zadržení do věznice na Pankráci. Soudce Petra Borkovce poslal do tzv. vazby předstižné, aby nemohl pokračovat v trestné činnosti.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil zpěvačka Fergie
zpěvačka Fergie
zobrazit profil George Michael
George Michael
zobrazit profil Britney Spears
Britney Spears
zobrazit profil Elis Eliška Mrázová
Elis Eliška Mrázová
zobrazit profil Ladislav Bubnár
Ladislav Bubnár
zobrazit profil Václav Noid Bárta
Václav Noid Bárta
zobrazit profil Yvetta Simonová
Yvetta Simonová
zobrazit profil Shakira (Shakira Isabel Mebarak Ripoli)
Shakira (Shakira Isabel Mebarak Ripoli)