Monika Bagárová

Datum narození: 5. 7. 1994
Místo narození: Brno
Váha: 52 kg
Míry: 83-62-90
Výška: 168 cm
Profese: zpěvačka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Monika Bagárová se svým zpěvem proslavila v první řadě soutěže Česko Slovenská SuperStar. Do soutěže se později vrátila jako porotkyně.

Umění v sobě zpěvačka Monika Bagárová nezapře. S jazzovým seskupením svého otce Josefa Bagára koncertovala již v osmi letech. Podívala se na festival Gypsy Celebration nebo na brněnský JazzFest. Zkušenosti a talent poté předvedla v roce 2009 v soutěži Česko Slovenská Superstar. Vyzpívala se až do finále první řady této show, v němž skončila pátá.

MONIKA BAGÁROVÁ NAFOTILA SEXY SNÍMKY

Bagárová chodila s Benem Cristovao

Ze střední školy managementu přešla Monika Bagárová na pedagogiku. V roce 2011 vydala své debutové album Shining naplněné R’n’B songy Hřích, Prší nebo Chci, který s ní nazpíval její bývalý partner Ben Cristovao. Píseň Ve dvou pak zní v pohádce Zdeňka Trošky Čertova nevěsta. Kromě rodinné kapely hostovala i v bigbandu B-Side Band nebo jazzfunkové skupině Connection.

Zpěvačka Monika Bagárová také získala drobné role ve filmu a řadu exkluzivních reklamních kontraktů. Je vyhlášená svým vybraným módním vkusem.

V roce 2020 zaujala Monika Bagárová místo v historicky první pětičlenné porotě soutěže Česko Slovenská SuperStar.

O MONICE BAGÁROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Monika Bagárová a Ben Cristovao byli po soutěži Česko Slovenská Superstar nerozlučným párem. Nakonec se ale v roce 2012 rozešli. Poté chodila s bohatým Američanem, ale ani tento vztah nevyšel. Rozešli se v listopadu 2016. A už počátkem roku 2017 byla zpěvačka opět zadaná. Začala randit se slovenským bubeníkem Dávidem Hodekem. Jejich vztah vydržel rok.

Monika Bagárová má dceru Rumiu 

Poté se partnerem Moniky Bagárové stal Makhmud Muradov, známým MMA bojovníkem. Během vánočních svátků roku 2019 oznámili, že čekají potomka. Dcera Rumia Bagár Muradov se jim narodila koncem května 2020. Jejich idylka netrvala dlouho, v roce 2021 se rozešli. A záčátkem roku 2022 se opět dali dohromady. V červenci téhož roku oznámili definitivní rozchod.

Atraktivní zpěvačka Monika Bagárová nezůstala dlouho sama. Potkala totiž Anděla, jímž je albánský podnikatel Leonardo Lekaj.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Pavla Břínková
Pavla Břínková
zobrazit profil Filip Jankovič
Filip Jankovič
zobrazit profil Ladislav Bubnár
Ladislav Bubnár
zobrazit profil Petr Novák
Petr Novák
zobrazit profil Tomáš Klus
Tomáš Klus
zobrazit profil Reago (Ladislav Pham)
Reago (Ladislav Pham)
zobrazit profil Helena Vondráčková
Helena Vondráčková