Jana Rybníčková

Jana Rybníčková

Profese: zpěvačka

Související celebrity

Životopis

Talentovaná Jana Rybníčková, která v roce 2014 zaujala v Hlasu Česko Slovenska, žila v dětském domově v Horních Počernicích. V devíti letech si ji vyhlédla herečka Hana Čížková, hvězda Troškových Kameňáků.

Sen o životě v rodině sympatické herečky Hany Čížkové a jejího manžela se Janě Rybníčkové málem rozplynul, když „táta“ Jan ve svých padesáti letech zemřel. Čekalo se tehdy na schválení pěstounské péče a na svou „nevlastní“ sestru se již těšil i syn páru Honza. „Jednoho dne můj muž dostal infarkt. Když jsem za ním druhý den přišla do nemocnice, bojoval o život. Den nato zemřel,“ zavzpomínala herečka na několik let starou událost se slzami v očích. „Když jsem Janičce říkala, že manžel zemřel, prosila mě, abych ji neopouštěla. V tu chvíli jsem se rozhodla, že o pěstounskou péči budu bojovat,“ vzpomíná ve své 13. komnatě. Hana Čížková, hvězda Kameňáků režiséra Zdeňka Tošky, vytrvala a boj o dívku nevzdala.

JANA RYBNÍČKOVÁ – SEN O RODINĚ A SMRT

Podařilo se. A Jana už u Hany Čížkové zůstala, a dokonce jí říká mami. „Neumím si představit, že by to bylo jinak. Mamka i brácha mě ohromně podporují. Byli i ve studiu Hlasu, a když jsem se na ně otočila, viděla jsem, jak mamka pláče dojetím. Miluji je,“ svěřila se v dubnu 2014 deníku Aha! Jana Rybníčková, která v té době pilně trénovala pod dohledem hvězd Marty Jandové a Dary Rolins. V Hlasu Česko Slovenska 2014 se prozpívala až do druhého živého přenosu, kde se jí nepodařilo zabodovat se skladbou Paradise City.

Jana Rybníčková své biologické rodiče poznat nechce, protože jim nedokáže odpustit. Podle ní je to to nejhorší, co může rodič udělat. Nová rodina ji velmi podporuje. Dostala se na konzervatoř a zpívala vokály u Ewy Farne, Martina Chodúra a Heleny Vondráčkové.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Marcela Holanová
Marcela Holanová
zobrazit profil Justin Bieber
Justin Bieber
zobrazit profil Marian Vojtko
Marian Vojtko
zobrazit profil Martha Elefteriadu
Martha Elefteriadu
zobrazit profil Hana Pecková
Hana Pecková
zobrazit profil Iva Frühlingová
Iva Frühlingová
zobrazit profil Tonya Graves
Tonya Graves
zobrazit profil David Bowie
David Bowie