Kristýna Malířová

Kristýna Malířová

Datum narození: 15. 2. 1999
Míry: 81-62-88
Výška: 175 cm
Profese: Miss Supranational Czech Republic 2022, modelka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Kristýna Malířová se coby studentka probojovala do finále Miss Czech Republic a v květnu 2022 získala titul Miss Supranational Czech Republic.

Atraktivní Kristýna Malířová z Čížkovic v době soutěže Miss Czech Republic 2022 byla studentkou oboru Ergoterapie na Univerzitě J.E. Purkyně v Ústí nad Labem.

Malířová má zkušenosti s modelingem

V budoucnu, jak Kristýna Malířová řekla v rozhovoru na webu Miss Czech Rebuplic, by se chtěla věnovat studiu a práci, která ji baví. „Mým snem je uspořádat v každém kraji benefiční koncerty nejen pro děti s postižením, ale i pro ostatní, kteří by si vyzkoušeli různé aktivity v této oblasti. Chtěla bych jim pomoci finančně na rehabilitaci či léčbu, kterou si samy nemohou dovolit,“ dodala.

Podle svých slov je emaptická a svědomitá. Kristýna Malířová má bohaté zkušenosti s modelingem, a proto si myslí, že by skvěle reprezentovala Českou republiku ve světě.

Mezi koníčky Kristýny Malířové patří poznávání nových kultur, horolezectví, fitness a hudba. Baví ji též atletika, volejbal a stala se mažoretkou. Jejím oblíbeným citátem je: „Když nemůžeš, tak přidej!”

Ráda si pochutná na svíčkové. K oblíbeným kuchyním Kristýny Malířové kromě české patří asijská a italská.

Miss 2022 se stala Krystyna Pyszková 

Titul Miss Czech Republic 2022 vybojovala Krystyna Pyszková z Třince. Kromě Kristýny Malířové, která získala titul Miss Supranational Czech Republic, se v soutěži ředitelky tohoto projektu Taťány Makarenko umístila Mariana Bečková (Miss Grand Czech Republic), Adéla Maděryčová (Miss International Czech Republic) a Karolína Syroťuková (Miss Intercontinental Czech Republic).

MISS CZECH REPUBLIC 2022

 

 

Další Modelky

zobrazit profil Veronika Šebková
Veronika Šebková
zobrazit profil Celine Balitran
Celine Balitran
zobrazit profil Michaela Kociánová
Michaela Kociánová
zobrazit profil Gabriela Bendová
Gabriela Bendová
zobrazit profil Maxim Magnus
Maxim Magnus
zobrazit profil Karolína Mališová
Karolína Mališová
zobrazit profil Kateřina Votavová
Kateřina Votavová
zobrazit profil Naomi Campbell
Naomi Campbell