Cindy Crawford

Datum narození: 20. 2. 1966
Místo narození: DeKalb, Illinois, USA
Profese: modelka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Topmodelka Cindy Crawford byla manželkou Richarda Gera. Románky měla s několika slavnými herci. Fotila nahá pro časopis Playboy.

Cindy Crawford nadchla šance stát se modelkou v šestnácti letech, když se její fotka z letní brigády objevila v novinách.

CINDY CRAWFORD V DŮCHODU

Prvním úspěchem Cindy Crawford bylo finále soutěže, kterou pořádala agentura Elite Look of the year. Poté začala s modelingem na plný úvazek.

Nejprve pracovala pro známého fotografa jménem Victor Skrebneski v Chicagu. Mezi Cindy Crawford a fotografem vznikl později milenecký vztah. Po jejich rozchodu se již známá modelka přestěhovala do New Yorku.

Po mnoha modních přehlídkách a fotografiích pro modní časopisy se stala Cindy Crawford jednou z nejznámnějších topmodelek podobně jako Naomi Campbell, Claudia Schiffer nebo Linda Evangelista.

V roce 1988 byla Cindy Crawford první topmodelkou, která pózovala nahá pro časopis Playboy. Později pro velký zájem podepsala smlouvu pro novou fabion show House of Style.

Cindy Crawford vydala řadu kalendřů na dámské plavky a sérii video cvičení, které získaly obrovský úspěch. Získala smlouvy s Pepsi, Kay Jewelers a především s Revlon (dlouhodobá smlouva na milion dolarů).

Cindy Crawford se dokonce snažila proniknout do filmu, pokusila se získat roli v životopisném dramatu Fair Game (2010).

O CINDY CRAWFORD ČTĚTE ZDE>>

V roce 1991 se Cindy Crawford provdala za herce Richarda Gera. Ačkoliv je People Magazine označil za nejvíce vzrušující pár planety, Cindy Crawford a Richard Gere se po čtyřech letech manželství rozvedli.

Krátce poté měla Cindy Crawford údajně románek s Robertem De Nirem  a Valem Kilmerem, nakonec se ale provdala za obchodníka Randeho Garbera.

 

Články o celebritě

Kardashianová má novou vilu s vlastní pláží: Oáza za miliardu a půl! A slzy i silná slova Kardashianová má novou vilu s vlastní pláží: Oáza za miliardu a půl! A slzy i silná slova Kim Kardashianová (42) se stěhuje do svého vysněného sídla! Po nákladné rekonstrukci je konečně všec... číst článek
Úspěšná topmodelka Patitzová (†56)? Z milionů nezbylo nic! Úspěšná topmodelka Patitzová (†56)? Z milionů nezbylo nic! Začátkem roku modelingový svět zasáhla smutná zpráva. Topmodelka německého původu Tatjana Patitzová ... číst článek
Dojemný pohřeb dcery Elvise: Utajená vnučka, Fergie citující královnu Alžbětu a rockové pecky! Dojemný pohřeb dcery Elvise: Utajená vnučka, Fergie citující královnu Alžbětu a rockové pecky! Během víkendu se konalo poslední rozloučení s jedinou dcerou krále rock'n'rollu - Lisou Marií Presle... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Mariana Bečková
Mariana Bečková
zobrazit profil Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski
zobrazit profil Romana Pavelková
Romana Pavelková
zobrazit profil Cicciolina Ilona Staller
Cicciolina Ilona Staller
zobrazit profil Zuzana Jandová
Zuzana Jandová
zobrazit profil Rozálie Havelková
Rozálie Havelková
zobrazit profil Tereza Chlebovská
Tereza Chlebovská