Taťána Kuchařová

Datum narození: 23. 12. 1987
Místo narození: Trnava, Československo
Váha: 54 kg
Míry: 90-63-91
Výška: 177 cm
Profese: modelka, Miss ČR 2006, Miss World 2006

Související celebrity

Životopis

Taťána Kuchařová se stala nejkrásnější ženou světa. Jejími největšími úspěchy jsou tituly Miss ČR a Miss World 2006.

Taťána Kuchařová vystudovala gymnázium, po kterém nastoupila na Vysokou školu finanční a správní. Fotomodelkou se stala už v jedenácti. A pak to v roce 2006 přišlo. Vyhrála Miss České republiky. Poté odjela na Miss World. V republice to vřelo. S napětím se čekalo na výsledky z polské Varšavy. Modelka Taťána Kuchařová tam porazila 103 dívek z celého světa. Stala se historicky první Češkou, která tuto soutěž vyhrála.

NEJKRÁSNĚJŠÍ ČEŠKA TAŤÁNA KUCHAŘOVÁ

Taťána Kuchařová od té doby létá po celém světě, kde fotí kalendáře, předvádí nejznámější značky nebo zastupuje svou nadaci Krása pomoci. V ní se snaží Táňa Kuchařová pomáhat zdravotně, sociálně či ekonomicky znevýhodněným lidem jak v Česku, tak i v zahraničí. U nás se zaměřuje hlavně na zkvalitnění života seniorů.

Dva roky byla Taťána Kuchařová prezidentkou Miss České republiky. Nyní předsedá společnosti, která tuto soutěž provozuje. Zelenooká bohyně byla zařazena i mezi pět nejúspěšnějších mladých osobností světa. Zahrála si i v klipu Fascinated amerického zpěváka Justina Timberlakea. Do snímku Sukničkáři ji nabídl roli režisér Jiří Menzel.

Taťána Kuchařová randila s pražským radním Milanem Richterem. Po rozchodu (údajně kvůli Richterovým nevěrám) se zamilovala do amerického modela Lana Carlsona. Poznali se na charitativní akci v New Yorku. Táňa Kuchařová a Lan Carlson žili napůl v Americe a napůl v Česku, ale ani jejich vztah nevydržel.

Roku 2013 se partnerem Taťány Kuchařové stal herec Ondřej Brzobohatý. V roce 2014 se dvojice zasnoubila. A v létě roku 2016 se Taťána a Ondřej vzali (zde najdete fotogalerii z jejich svatby). V prosinci 2021 oznámili rozchod. V březnu 2022 se rozvedli.

Taťána Kuchařová má ráda historii, sport i tanec. V roce 2013 se dostala až do finále soutěže StarDance, skončila však druhá, za Annou Polívkovou. Jednou by se chtěla věnovat diplomacii.

 

Články o celebritě

Setkání Miss po 35 letech: Tolik krásy na jednom místě! Setkání Miss po 35 letech: Tolik krásy na jednom místě! Česká Miss, nejznámější soutěž krásy u nás, oslavila 35 let. Její zakladatel Miloš Zapletal (94) teď... číst článek
Proč ČT vyhodila Chlopčíka: Neuvěřitelné nařčení! Proč ČT vyhodila Chlopčíka: Neuvěřitelné nařčení! Když Česká televize oznámila, že Zdeněk Chlopčík (67) jako porotce ve StarDance končí, všem spadla b... číst článek
Protesty slavných proti ČT: Vraťte Chlopčíka do StarDance! A Brodská sepisuje petici… Protesty slavných proti ČT: Vraťte Chlopčíka do StarDance! A Brodská sepisuje petici… Nečekaný vyhazov Zdeňka Chlopčíka (66) z poroty StarDance otřásl nejen diváky, ale i hvězdami, jež v... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Gabriela Kloučková
Gabriela Kloučková
zobrazit profil Markéta Mörwicková
Markéta Mörwicková
zobrazit profil Andrea Bezděková
Andrea Bezděková
zobrazit profil Natálie Jirásková
Natálie Jirásková
zobrazit profil Tereza Brabcová
Tereza Brabcová
zobrazit profil Eva Čerešňáková
Eva Čerešňáková
zobrazit profil Simona Dvořáková
Simona Dvořáková
zobrazit profil Tereza Křivánková
Tereza Křivánková