Diana Kobzanová

Datum narození: 24. 3. 1982
Místo narození: Neuburg, Německo
Výška: 180 cm
Profese: Miss ČR 2001, modelka, moderátorka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Modelka a moderátorka Diana Kobzanová se „proslavila“ aférou kolem odebrání titulu Miss. Chodila se slavnými muži, třeba s Petrem Nedvědem, rodinu založila s hokejistou Michaelem Frolíkem.

Modelka Diana Kobzanová se v roce 2001 stala královnou soutěže Miss České republiky. Pak jí titul vzali. Z trůnu ji strhly odvážné fotky publikované v pornografickém časopisu. Její kariéry se to ale nedotklo, sama řekla, že jí to za to stálo.

DIANA KOBZANOVÁ UTAJILA CELÉ TĚHOTENSTVÍ

Diana Kobzanová se stala dvorní modelkou návrhářky Beáty Rajské nebo jejího kolegy Osmanyho Laffity. Krom toho působila v rádiu a v televizi.

Díky rodičům má Diana Kobzanová trojí občanství – americké, německé a české. Několik let žili v Americe. Při návratu se jim narodila Diana v Německu. V Česku vystudovala turnovskou Obchodní akademii. Modelingu se věnovala už od třinácti. Fotila mladou módu do dívčích časopisů. Poté kráčela na předváděcích molech v celé republice.

O DIANĚ KOBZANOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Diana Kobzanová do roku 2006 randila s fotbalistou Martinem Jiránkem. Ve stejné době se stala moderátorkou divácky oblíbené reality show VyVolení. V rádiu měla pořady Styl nebo Na titulní straně. Při svém prvním vysílání se z nervozity málem pozvracela. Ale zvládla to. Uváděla i společenské akce a talk show.

Z rozhlasu na pár měsíců odešla kvůli odpočinku a příteli. Štěpán Vojtěch, kterého poznala v kabině závodního vozu, s ní na čas odjel na americkou Floridu. Po příjezdu v roce 2012 se Diana Kobzanová k práci vrátila a komentovala dění olympijského Londýna.

Diana Kobzanová chodila s řadou mužů, mezi nimi např. i s hokejistou Petrem Nedvědem. Jejím posledním partnerem je od roku 2013 reprezentační hokejový útočník hájící barvy Calgary Flames Michael Frolík. Mají spolu dcery Ellu a Lily.

 

Další Modelky

zobrazit profil Natálie Kočendová
Natálie Kočendová
zobrazit profil Krystyna Pyszková
Krystyna Pyszková
zobrazit profil Miriam Bittóvá
Miriam Bittóvá
zobrazit profil Terezie Jastrzembská
Terezie Jastrzembská
zobrazit profil Maria Boichenko
Maria Boichenko
zobrazit profil Ivana Christová
Ivana Christová
zobrazit profil Aferdita Dreshaj
Aferdita Dreshaj
zobrazit profil Andrea Bezděková
Andrea Bezděková