Michael Frolík

Datum narození: 17. 2. 1988
Přezdívka: Baby Jágr
Místo narození: Kladno
Váha: 89 kg
Výška: 185 cm
Profese: hokejový útočník
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Hokejový útočník Michael Frolík, jemuž v zámořské NHL říkali Baby Jágr, si zahrál za národní tým na ZOH 2022 v Pekingu. Byly to jeho druhé olympijské hry.

Profesionální kariéru Michael Frolík rozjel v klubu Rabat Kladno. V roce 2006 přešel do quebeckého klubu mladých talentů Rimouski Océanic, ze kterého vedla cesta do floridských Panterů. Od roku 2010 střílel góly za manšaft Chicago Blackhawks, posléze za Winnipeg Jets či Flames.

MICHAEL FROLÍK - ROZHOVOR NAJDETE ZDE 

Frolík má ve sbírce několik bronzů

Na mistrovství světa juniorů a seniorů Michael Frolík posbíral několik bronzových medailí. Národní barvy za A mužstvo začal hájit roku 2011.

Na ZOH 2014 v ruské Soči Michael Frolík s nároďákem obsadil 6. místo. Nominován byl coby útočník Lausanne také na ZOH 2022 v čínském Pekingu, kde tým vypadl v osmifinále.

O MICHAELU FROLÍKOVI ČTĚTE ZDE>>

Poté, co se rozešel s přítelkyní Nikolou, dal se Michael Frolík dohromady s modelkou Dianou Kobzanovou. Mají spolu dcery Ellu a Lily.

O ZOH V PEKINGU ČTĚTE ZDE>>

 

 

 

Články o celebritě

Letos rodily princezny pohádkové i skutečné: Řachandě se (ne)splnilo přání! Letos rodily princezny pohádkové i skutečné: Řachandě se (ne)splnilo přání! Není šťastnější události než narození potomka. A letos se jich celebritám ze světa showbyznysu i spo... číst článek
Sudí namíchli Kladno, to pak padlo na dno. Novotný hrdinou v suchém triku Sudí namíchli Kladno, to pak padlo na dno. Novotný hrdinou v suchém triku S končícím Tomášem Plekancem se rozloučili hořkou prohrou. Poté, co byl v Kladně slavnostně přivítán... číst článek
Hořká rozlučka Avengera Plekance. Užil si slávu, tu pak pokazil „blbý“ gól Hořká rozlučka Avengera Plekance. Užil si slávu, tu pak pokazil „blbý“ gól S klubem svého srdce se rozloučil s velkou pompou, výhry se ale nedočkal. Pro Tomáše Plekance, který... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Steven Holcomb
Steven Holcomb
zobrazit profil Roman Bednář
Roman Bednář
zobrazit profil Václav Benda
Václav Benda
zobrazit profil Marek Schwarz
Marek Schwarz
zobrazit profil Sidney Crosby
Sidney Crosby
zobrazit profil Jiřina Ptáčníková
Jiřina Ptáčníková
zobrazit profil Karlos Vémola
Karlos Vémola
zobrazit profil Gabriela  Jílková
Gabriela Jílková