Martin Jiránek

Martin Jiránek

Datum narození: 25. 5. 1979
Místo narození: Praha
Profese: fotbalista
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Fotbalový obránce Martin Jiránek začínal v klubu Bohemians. Rok působil i ve Slovanu Liberec. Poté přestoupil do italského prvoligového klubu Reggina Calcio, kde bojoval čtyři sezóny. Přes šest let hrál za Moskvu. Získal si také srdce krásky Diany Kobzanové. Alespoň na chvíli.

Do míče kopal i v zápase proti Arsenalu, když v roce 2010 přestoupil do anglického Birminghamu. Jeho zatím poslední štací je čečenský klub Terek Groznyj.

Několikrát také fotbalista Martin Jiránek reprezentoval Českou republiku. Po boku legendárního brankaře Petra Čecha vyhrál Mistrovství Evropy do jednadvaceti let. Vsítil tehdy čtyři góly. V roce 2004 byl na Euru třetí.

Fotbalista Jiránek se jednou oženil. Moniku Jiránkovou, se kterou má syna Patrika, opustil poté, co poznal modelku Dianu Kobzanovou. Miss České republiky pro rok 2001 ho okouzlila Diana Kobzanová na několik let. Pár se ale rozešel.

Mezi Jiránkovy poslední románky patří vztah s ruskou zpěvačkou Annou Demčenkovou. Poznali se na diskotéce, když účinkovala se svou skupinou Korlojeva. S kamarádkou posléze založila pěvecké duo Ana.

 

Články o celebritě

INSIDER: Plzeň si nevěří! Na Guľu bych byl zvědavý, ale Vrba se nevyčerpal INSIDER: Plzeň si nevěří! Na Guľu bych byl zvědavý, ale Vrba se nevyčerpal Čtrnáct bodů. Takový rozdíl si fotbalová Plzeň hýčkala na podzim před dvěma lety coby ligový lídr. J... číst článek
LIGOVÝ INSIDER: I pro mě je Souček výš než Busquets. Seděla by mu Itálie LIGOVÝ INSIDER: I pro mě je Souček výš než Busquets. Seděla by mu Itálie Vypadnutí z domácího poháru s Baníkem, pak nálož 4:0 témuž soupeři v lize. To byly poslední dny fotb... číst článek
INSIDER: Zkrat Limberského na hřiště nepatří. Druhý Hovorka? V lize není INSIDER: Zkrat Limberského na hřiště nepatří. Druhý Hovorka? V lize není Mnoho expertů předpovídalo, že fotbalová Plzeň má ve šlágru 14. kola FORTUNA:LIGY výborné podmínky p... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Marek Peksa
Marek Peksa
zobrazit profil David Lafata
David Lafata
zobrazit profil Martin Zaťovič
Martin Zaťovič
zobrazit profil Gábor Boráros
Gábor Boráros
zobrazit profil Martin Růžička
Martin Růžička
zobrazit profil Dagmar Damková
Dagmar Damková