Ondřej Gregor Brzobohatý

Datum narození: 2. 2. 1983
Místo narození: Praha
Profese: herec, hudebník, moderátor
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Ondřej Gregor Brzobohatý je populární herec, moderátor a hudebník. Jeho otcem byl herec Radoslav Brzobohatý.

Od čtyř let hrál na housle, následovaly klavír a bicí. Po studiích na pražské Konzervatoři Jaroslava Ježka Ondřej Brzobohatý nastoupil do skupiny Bůhví, se kterou nahrál demoalbum Bůhví a desky Akt a Hodina. Z kapely odešel v roce 2008.

Mimoto se Ondřej Brzobohatý hudebně podílel na lyrikálu od Michala Horáčka a Petra Hapky Kudykam, pohádce Dvanáct měsíčků nebo seriálu Ať žijí rytíři!. Tóny vetkl i muzikálu Já, Francois Villon, který uvádí Divadlo Na Jezerce.

Sám si zahrál v hudebních hrách Jesus Christ Superstar či Vražda za oponou. V divadle svého otce, herce Radoslava Brzobohatého, ho neminula dramata Klec bláznů, Tančírna nebo Vyhazovač. K divadlu má blízko i matka Ondřeje Brzobohatého Hana Gregorová. Po ní v létě 2016 přijal přííjmení Gregor. Ondřej B. Gregor je podle něj světovější jméno než Ondřej Brzobohatý.

Na televizní obrazovky Ondřej Brzobohatý vstoupil moderováním prvního ročníku soutěže Česko hledá SuperStar, po boku Laďky Něrgešové. Později se předvedl v seriálech Ulice a Gympl s (r)učením omezeným. V roce 2012 uváděl hudební Slavíky.

Ladislava Štaidla Ondřej Gregor Brzobohatý ztvárnil s minisériích TV Nova Iveta, k nimž složil hudbu.

O ONDŘEJI GREGOR BRZOBOHATÉM ČTĚTE ZDE>>

V roce 2008 si Ondřej Brzobohatý bez požehnání rodičů vzal PR manažerku Johanu Indrákovou (rodiče se odmítli svatby účastnit, s Indrákovou si prostě nepadli do oka). Manželství ale nefungovalo. Ondřej Brzobohatý se zamiloval do Martiny Brezové, a tak se svou ženou rozvedl.

Od roku 2013 Ondřej Brzobohatý chodiil s Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou, kterou si v červnu 2016 vzal za ženu (fotogalerii ze svatby najdete zde). V prosinci 2021 oznámili rozchod. V březnu 2022 se rozvedli. Posléze se dal dohromady s moderátorkou Danielou Písařovicovou. Tu si v září 2023 tajně vzal.

 

 

Další Herci

zobrazit profil Anastasia Chocholatá
Anastasia Chocholatá
zobrazit profil Michal Isteník
Michal Isteník
zobrazit profil Michaela Pecháčková
Michaela Pecháčková
zobrazit profil Veronika Žilková
Veronika Žilková
zobrazit profil Regina Rázlová
Regina Rázlová
zobrazit profil David  Vobořil
David Vobořil
zobrazit profil Jáchym Kraus
Jáchym Kraus
zobrazit profil Ondřej Kraus
Ondřej Kraus