Vojtěch Drahokoupil

Datum narození: 31. 8. 1995
Místo narození: Liberec
Profese: zpěvák, skladatel, moderátor
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Vojtěch Drahokoupil se proslavil s chlapeckou skupinou New Element. Do povědomí divácké veřejnosti se dostal také hlavní rolí v muzikálu Romeo a Julie.

Boy band New Element, tedy i její zpěvák a skladatel Vojtěch Drahokoupil, upoutal zejména albem Znamení (2014). Hity se staly skladby Jak Ti to říct, Já vím, že chceš nebo Víc než krásná.

VOJTĚCH DRAHOKOUPIL - PŘEDKUS A ROVNÁTKA

Drahokoupil: Herectví mě moc baví

Následně dostal Vojtěch Drahokoupil nabídku na jednu z hlavních rolí v celosvětově známém muzikálu Romeo a Julie. Po fiasku, které po několikaměsíčním zkoušení předvedl původní producentský tým ve Foru Karlín, se muzikál v květnu 2016 pod hlavičkou Musical Production Emy Krahulíkové začal uvádět v pražském Divadle Hybernia.

Zpěvák a skladatel Vojtěch Drahokoupil byl z problémů s muzikálem zklamaný, přesto však si jeho zkoušení užil. „Herectví mě moc baví. Toto je cesta, kterou bych se chtěl do budoucna vydat,” svěřil se v médiích.

Ve Tváři skončil Drahokoupil šestý

Roku 2018 se Vojtěch Drahokoupil stal moderátorem Mixxxer Show na televizi Óčko.Téhož roku se zúčastnil páté řady soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Skončil na šestém místě. Zvítězila herečka Michaela Badinková.

Zazářil i v dalších muzikálech, jako je např. Tarzan, Tři mušketýři nebo Muž se železnou maskou. Vojtěch Drahokoupil si zahrál ve filmovém muzikálu Andílci za školou (2021). 

Zpěvák, herec a moderátor Vojtěch Drahokoupil se také proslavil jako spolumoderátor online pořadu Love Island Extra. Jako jedna z dvanácti celebrit se rozhodl zůčastnit se drsné reality show Survivor. Soutěž psychicky nezvládl a jako první ji opustil.

Na pódiu mu přistávají kalhotky

O VOJTĚCHU DRAHOKOUPILOVI ČTĚTE ZDE>>

Fanynkami stíhaný Vojtěch Drahokoupil, jemuž na podiu přistávají kalhotky, chodil s o tři roky mladší herečkou Gabrielou Helcovou, která se mihla v seriálech Svatby v Benátkách či Případy 1. oddělení. Jejich vztah ale nevydržel.

Muzikálový Romeo Vojtěch Drahokoupil na jaře 2016 prozradil, že se dal dohromady s tanečnicí Denisou Sýkorovou, s níž se seznámil v rámci práce na Shakespearově dramatu. Poté byla jeho láskou Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková. Ani tento vztah nevydržel a zpěvák začal být vídán s jinou kráskou.

V únoru 2022 se Vojtěch Drahokoupil pochlubil přítelkyní Anetou Vrzalovou.

 

Články o celebritě

Premiéra muzikálu Troja: Krásné, ale znuděné dcery Jandy, Gavriely si prostřela na schodech a těhotenství hvězdy Ulice! Premiéra muzikálu Troja: Krásné, ale znuděné dcery Jandy, Gavriely si prostřela na schodech a těhotenství hvězdy Ulice! Příběh inspirovaný starověkým Řeckem, v němž kvůli krásné Heleně došlo ke krveprolití, má za sebou v... číst článek
Zpěvák Vojtěch Drahokoupil: Na ruce má vytetovanou přítelkyni! Zpěvák Vojtěch Drahokoupil: Na ruce má vytetovanou přítelkyni! Muzikálový Paris Vojta Drahokoupil v úsporném kostýmu ukázal své četné tetování. U toho posledního n... číst článek
Vycházející hvězda showbyznysu Koptová: O protekci slavného táty Vycházející hvězda showbyznysu Koptová: O protekci slavného táty Už brzy zazáří coby Helena v připravovaném muzikálu Troja v Divadle Broadway. Mohlo by se zdát, že d... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Grace Jones
Grace Jones
zobrazit profil Jakub Smolík
Jakub Smolík
zobrazit profil Radim Schwab
Radim Schwab
zobrazit profil David  Gránský
David Gránský
zobrazit profil Láďa Kerndl
Láďa Kerndl
zobrazit profil Tena Elefteriadu
Tena Elefteriadu