Nathan Christián  Dzaba

Nathan Christián Dzaba

Datum narození: 25. 8. 1995
Místo narození: Slovensko
Profese: fotbalista, účastník reality show Love Island
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Nathan Christián Dzaba, fotbalista a účastník žhavého pořadu Love Island, přijal nabídku zabojovat i v drsné reality show Survivor Česko & Slovensko 2022.

Začínal v Lokomotivě Trnava, odkud se Nathan Christián Dzaba dostal do slavnějšího tamního klubu, tedy do Spartaku. Poté se chtěl stát fotbalovou hvězdou ve Varnsdorfu, odkud ho odstavilo zranění.

Pak Nathana Christiána Dzabu zkoušela Sparta, což se ale krylo s castingem na SuperStar 2013. Kam prý šel jen z hecu. Porota ho dál nepustila a ani ve Spartě to nedopadlo, takže se po chvíli ve fotbalových Teplicích vrátil zpět na Slovensko.

Ve svém oblíbeném sportu Nathan Christián Dzaba začal platit za světoběžníka. Hrál dva roky v Itálii a rok ve Španělsku. A to nejen díky své pověstné rychlosti, tahu na branku, ale i temperamentu, který zřejmě dostal do vínku - jeho matka pochází ze Slovenska a otec z afrického Konga. Pak zakotvil na pozici útočníka v Českém Brodu.

Showbyznys Nathan Christián Dzaba kvůli vytouženému úspěchu v kopané přes palubu nehodil. V roce 2021 se účastnil reality show Love Island a rok nato se stal jedním z „hráčů“ drsné podívané v Dominikánské republice - Survivor Česko & Slovensko 2022.

 

Další Sportovci

zobrazit profil Aidin Mahmutovič
Aidin Mahmutovič
zobrazit profil Lance Armstrong
Lance Armstrong
zobrazit profil Tomáš Grigar
Tomáš Grigar
zobrazit profil Zuzana Hejnová
Zuzana Hejnová
zobrazit profil Pavel Kadeřábek
Pavel Kadeřábek
zobrazit profil Jiří Havlát
Jiří Havlát
zobrazit profil Lucie Eckertová
Lucie Eckertová