Xénia Gregušová

Xénia Gregušová

Profese: tanečnice, influencerka, vítězka 12. série reality show Farma

Související celebrity

Životopis

Xénia Gregušová, vítězka 12. série pořadu Farma, přijala nabídku účinkovat v drsné reality show Survivor Česko & Slovensko 2022. Vypadla z TOP 6.

Ještě jako studentka gymnázia tehdy sedmnáctiletá Slovenka Xénia Gregušová v Havířově zvítězila v 25. ročníku mezinárodní soutěže dívek středních škol Miss Reneta 2017 s podtitulem Pohled do zrcadla.

Korunku Gregušová získala roku 2017

Finalistky mohly porotu zaujmout během čtyř disciplín, promenádu v plavkách nevyjímaje. Nejvíce zabodovala právě Xénia Gregušová. V dubnu 2017 získala titul a korunku.

„Moje pocity jsou nepopsatelné. Vůbec jsem to nečekala. Nemůžu tomu uvěřit a nevím, čím jsme porotu okouzlila,“ uvedla půvabná blondýnka Xénia Gregušová, Miss Reneta 2017, krátce po svém triumfu.

Po maturitě Xénia Gregušová začala vyučovat tanec, který je jejím koníčkem od dětství, a to na taneční akademii.

Xénia Gregušová ve Farmě přibrala

Zaujala i ve 12. sérii reality show Farma, již vyhrála a získala 75 tisíc EUR. Patřila k nejslušnějším soutěžícím. Xénia Gregušová se vyhýbala skandálům a zbytečně se nepředváděla odhalená.

O SURVIVORU 2022 ČTĚTE ZDE>>

Na začátku Farmy, která odstartovala v září 2020, se Xénia Gregušová mohla chlubit nejkrásnější postavou. V rámci show přibrala, ale posléze po boku přítele Lukáše nadbytečná kila shodila.

Tanečnice a influencerka Xénia Gregušová se rozhodla přijmout další výzvu, stala se členkou týmu drsné reality show Survivor Česko & Slovensko 2022, v níž vítěz bere 2 500 000 korun. Vypadla ve 28. díle, tedy z TOP 6. Jak řekla, nečekala, že ve hře vydrží tak dlouho.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Olga Špátová
Olga Špátová
zobrazit profil Slávek Boura
Slávek Boura
zobrazit profil Hanno Brühl
Hanno Brühl
zobrazit profil Adrian Stojkov
Adrian Stojkov
zobrazit profil Ondřej Babka
Ondřej Babka
zobrazit profil Václav Vorlíček
Václav Vorlíček
zobrazit profil Herbert Slavík
Herbert Slavík