Petr Čadek

Datum narození: 29. 12. 1978
Místo narození: Liberec
Profese: tanečník, choreograf

Související celebrity

Životopis

Tanečník Petr Čadek je známý z pořadu České televize Star Dance...když hvězdy tančí a rovněž jako manžel herečky Jitky Čvančarové.

Do povědomí diváků se Petr Čadek zapsal v roce 2007 díky soutěži Star Dance II...když hvězdy tančí, ve které jeho partnerkou byla Tatiana Vilhelmová. Nakonec se probojovali až do finále, kde skončili na druhém místě. Charismatiského tanečníka si pak do slovenské obdoby soutěže vydupala Andrea Verešová.

PETR ČADEK - KDY MU PRASKLY KALHOTY?

S tancováním Petr Čadek začal už jako velmi mladý a za svou kariéru vystřídal mnoho tanečních partnerek. K jeho úspěchům patří 2. místo z republikového finále profesionálů 2006, je také mistrem republiky z roku 2007. V tomtéž roce se probojoval mezi 16 nejlepších profesionálních tanečníků světa.

Tanečník Petr Čadek si přičichl také k herectví, a to v divadelní inscenaci divadla Ponec Posedlost. Na dalších divadelních hrách spolupracoval hlavně jako choreograf.

Krom tance Petra Čadka baví i golf, lyže a jelikož je majitelem jednoho libereckého klubu, tak i práce za barem.

O PETRU ČADKOVI ČTĚTE ZDE>>

Dlouholetou přítelkyní i taneční partnerkou Petra Čadka byla Michaela Krupičková. V září roku 2011 se oženil s herečkou Jitkou Čvančarovou. O pět měsíců později se jim narodila dcera Elena Emílie. V červenci 2018 přišel na svět jejich druhý potomek, syn Theodor Christian.

 

Další Umělci

zobrazit profil Hana Fialová
Hana Fialová
zobrazit profil Eva Štefková
Eva Štefková
zobrazit profil Lenka Bílková
Lenka Bílková
zobrazit profil Robin Ondráček
Robin Ondráček
zobrazit profil Marta Drastíková
Marta Drastíková
zobrazit profil Iva Havránková
Iva Havránková
zobrazit profil Štěpánka Pučálková
Štěpánka Pučálková