Kateřina Cajthamlová

Kateřina Cajthamlová

Datum narození: 7. 6. 1962
Místo narození: Praha
Profese: doktorka, moderátorka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Výživová poradkyně a doktorka Kateřina Cajthamlová je známa především díky úspěšnému pořadu Jste to, co jíte, který moderovala sedm let.

Kateřina Cajthamlová se narodila 7. července 1962 v Praze a vystudovala lékařskou fakultu univerzity Karlovy v Praze. Od roku 1997 provozuje soukromou lékařskou praxi, kde se věnuje především tématům jako je zdravý životní styl či prevence syndromu vyhoření. Sama přesto někdy se svými kily bojuje. Svými články také připívá do titulů jako Moje psychologie či MF Dnes. Vydala i dvě odborné knížky. Svou činností popularuiju zdravý životní styl v médiích. V roce 2014 se vrátila na obrazovky s inspirativní talk show o zdraví a léčbě nemocí s názvem DoktroKA. Pořad je inspirovaný americkou verzí a nezřídka se zabývá kontroverzními tématy.

Účastnila se sedmé řady taneční soutěže Stardance, kde tančila s Petrem Čadkem, současným manželem oblíbené herečky Jitky Čvančarové. V tanečním souboji se zde utkávala například s populárním moderátorem Leošem Marešem, romským hudebníkem Radkem Bangou alias Gipsy.cz nebo zpěvačkou Leonou Machálkovou. V roce 2007 se umístila na 3. místě soutěže Týtý jako osobnost roku. V říjnu 2015 byla hostem talk show Markéta dráždí celebrity.

 

Články o celebritě

Další Ostatní

zobrazit profil Vladimír Derner
Vladimír Derner
zobrazit profil Renáta Suchánková
Renáta Suchánková
zobrazit profil David Škach
David Škach
zobrazit profil Eva Kantůrková
Eva Kantůrková
zobrazit profil Jiří Dušek
Jiří Dušek
zobrazit profil Radek Holomčík
Radek Holomčík
zobrazit profil Anna Sováková
Anna Sováková
zobrazit profil Kateřina Zemanová
Kateřina Zemanová