Katarína Szabados

Katarína Szabados

Datum narození: 25. 9. 1979
Místo narození: Spišská Nová Ves
Profese: psycholožka, koučka, lektorka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Psycholožka Katarína Szabados roku 2021 přijala nabídku účastnit se projektu Psychoporadna Blesku!, odstartovaného rok po začátku koronavirové pandemie.

Vzhledem k tomu, že oba rodiče Kataríny Szabados jsou hudebníci, nějakou dobu to vypadalo, že ji česká kariéra violoncellisty. O lidskou psychiku se začala aktivně zajímat v době, kdy rok studovala na stipendiu v Americe. Posléze absolvovala psychologii na Karlově univerzitě v Praze.

KATARÍNA SZABADOS - ROZHOVOR NAJDETE ZDE>>

Individuálním psychologickým konzultacím se Katarína Szabados začala věnovat roku 2002. Zaobírá se řadou problémů každodenního života, zejména oblastí vztahů, ať již partnerských.

Lidé se na Katarínu Szabados mohou obrátit s nízkým sebevědomím, stresem a nervozitou, výčitkami a pocity viny či ztráty smyslu života. Dále pak s problémy se zodpovědností, s obsedantními myšlenkami, pracovními a studijními problémy, s nefungujícími vztahy s vlastními či nevlastními dětmi nebo také s obtížemi s přijetím sebe či svého těla. Pomáhá též s otázkami, jak najít správný protějšek.

Katarína Szabados je autorkou knihy Srovnávání, zabiják vašeho sebevědomí aneb Jak se srovnat sám se sebou (2017).

V roce 2021 Katarína Szabados - podobně jako internistka a terapeutka Kateřina Cajthamlová, psychoterapeutka Lenka Hlavičková nebo psychologové Václav Mertin a Michal Miovský - přijala nabídku účastnit se unikátního projektu Psychoporadna Blesku!, odstartovaného rok po začátku koronavirové pandemie.

O KATARÍNĚ SZABADOS ČTĚTE ZDE>>

Mezi koníčky Kataríny Szabados patří jízda na kole a na bežkách, snowboarding a také ráda tancuje salsu.

S prvním manželem se Katarína Szabados seznámila ve škole. Narodili se jim synové Šimon (narozen 2010) a Tobiáš (2012). Podruhé se provdala za Tamase, který se za ní v roce 2012 přistěhoval z Maďarska. Tamas má z prvního manželství dcery Romi (2003) a Natali (2005) a společně se jim narodili synové Patrik (2016) a Lukáš (2019).

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Tomáš Třetina
Tomáš Třetina
zobrazit profil Anna Fialová
Anna Fialová
zobrazit profil Kateřina Ujfaluši
Kateřina Ujfaluši
zobrazit profil Agáta Hanychová
Agáta Hanychová
zobrazit profil Filip Čáp
Filip Čáp
zobrazit profil Josef Váňa
Josef Váňa
zobrazit profil Richard Pogoda
Richard Pogoda
zobrazit profil Klára Koukalová
Klára Koukalová