Dominika Čechová

Dominika Čechová

Datum narození: 3. 1. 1980
Místo narození: Praha
Profese: psychoterapeutka, lektorka psychodovedností

Související celebrity

Životopis

Psychoterapeutka Dominika Čechová roku 2021 přijala nabídku účastnit se projektu Psychoporadna Blesku!, odstartovaného rok po začátku koronavirové pandemie.

Po manažerské kariéře v nadnárodní poradenské společnosti se Dominika Čechová rozhodla od základů změnit svůj osobní i profesní život.

Vystudovala psychologii na americké vysoké škole. Od roku 2012 Dominika Čechová provozuje vlastní psychoterapeutickou praxi Counseling.cz. V roce 2018 dokončila pětiletý psychoterapeutický výcvik v analytické psychoterapii.

Pracuje převážně s lidmi z „korporátu“ a cizinci žijícími v Praze. Klientům Dominika Čechová pomáhá s procesem přijetí minulosti, naplnění životních snů a zvýšení psychické odolnosti a vztahové pohody.

V roce 2021 Dominika Čechová - podobně jako internistka a terapeutka Kateřina Cajthamlová, psychoterapeutka Lenka Hlavičková nebo psychologové Václav Mertin, Michal Miovský a Katarína Szabados - přijala nabídku účastnit se unikátního projektu Psychoporadna Blesku!, odstartovaného rok po začátku koronavirové pandemie.

Mezi koníčky Dominiky Čechové patří četba a práce na zahradě.

Dominika Čechová je vdaná a má dceru.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Petr Polák
Petr Polák
zobrazit profil Petra Svoboda
Petra Svoboda
zobrazit profil Šárka Hrbáčková
Šárka Hrbáčková
zobrazit profil Václav Kopta
Václav Kopta
zobrazit profil Lenka Vacvalová
Lenka Vacvalová
zobrazit profil Michal Pavlíček
Michal Pavlíček
zobrazit profil Kamila Roubalová
Kamila Roubalová