Andrea Kerestéšová Růžičková

Datum narození: 21. 7. 1984
Místo narození: Hlinné, Slovensko
Výška: 169 cm
Profese: herečka, modelka, moderátorka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Herečka a modelka Andrey Kerestéšové, od srpna 2016 Růžičkové, se proslavila především filmem Rafťáci a seriálem Vyprávěj.

Andrea Kerestašová ráda cestuje. Byla v Číně, Nepálu, Indii, Guatemale nebo Mexiku. Ráda také fotí, sama se před fotoaparát také bez ostychu postaví, jak ale říká, ne nahá. Přesto se jí to stalo, omylem, na České miss v roce 2010 neudržela při divokém tanci s trenérem Mirkem Ciprou svá ňadra v dekoltu.

ANDREA KERESTÉŠOVÁ RŮŽIČKOVÁ - TRABLE S MANŽELEM

Andrea Kerestéšová vystudovala obor Tvořivá dramatika na pedagogické fakultě v Trnavě. Už od mládí měla tajný sen. Chtěla hrát. Na Slovensku o ni neměli zájem, proto se přestěhovala do Prahy.

Andrea Kerestéšová se objevila v několika reklamách a videoklipech. A pak přišli Rafťáci. Málem je ale propásla. Na nahou scénu musel režisér Karel Janák najít dublérku. Poté si Andrea Kerestéšová zahrála ve filmu Tři sezóny v pekle nebo v seriálu Světla pasáže. V seriálu Vyprávěj ztvárnila hlavní roli Evy. V divadle zkouší text na láskyplný Dekameron.

O ANDREE RŮŽIČKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Andrea Kerestéšová má za sebou několik vážných vztahů. Herečka chodila s podnikatelem Janem Leitnerem, kterého nahradil asistent režie Jakub Strangmüller. Dlouhou dobu udržovala vztah s hudebníkem Mikolášem Růžičkou, za něhož se koncem srpna 2016 provdala. A přijala jeho jméno. V srpnu 2017 se jim narodil syn Tobiáš a koncem prosince 2019 syn Jáchym.

 

Články o celebritě

Kdo roztančil Česko-Slovenský ples? Slováček se schválenou kamarádkou a Verešová po úrazu! Kdo roztančil Česko-Slovenský ples? Slováček se schválenou kamarádkou a Verešová po úrazu! Tradiční Česko-Slovenský ples v pražském Obecním domě si nenechala ujít řada osobností z obou stran ... číst článek
50 TOP hlášek z českých vánočních pohádek a komedií: Poznáte je všechny? 50 TOP hlášek z českých vánočních pohádek a komedií: Poznáte je všechny? České pohádky a komedie neodmyslitelně patří k Vánocůmm. Některé hlášky z nich doslova zlidověly. Ja... číst článek
Premiéra Jak přežít svého muže: Průhledná Bernášková! I s mladší kopií Premiéra Jak přežít svého muže: Průhledná Bernášková! I s mladší kopií Jedna kráska vedle druhé! Tak vypadala premiéra nové komedie Jak přežít svého muže s Janou Bernáškov... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Hana Kusnjerová
Hana Kusnjerová
zobrazit profil Ondřej Brousek
Ondřej Brousek
zobrazit profil Kateřina Langerová
Kateřina Langerová
zobrazit profil Tomáš Dastlík
Tomáš Dastlík
zobrazit profil Zuzana Geislerová
Zuzana Geislerová
zobrazit profil Miroslav Hrabě
Miroslav Hrabě
zobrazit profil Sophie Turner
Sophie Turner
zobrazit profil Štěpánka Haničincová
Štěpánka Haničincová