Mikoláš Růžička

Datum narození: 2. 1. 1979
Místo narození: Bechyně
Profese: hudebník, producent, malíř

Související celebrity

Životopis

Mikoláš Růžička se oženil s herečkou Andreou Kerestéšovou, která ihned přijala jeho jméno. Pár, jehož vztah trval již několik let, si své ano řekl v srpnu 2016.

Malíř, skladatel, producent a hudebník ze skupiny Republic of Two (klavír, kytara) Mikoláš Růžička s tváří drsňáka se s krásnou herečkou Andreou Kerestéšovou seznámil v říjnu 2012.

S Andreou Kerestéšovou se potkal na její výstavě

Jak k jejich prvnímu setkání došlo, popsal absolvent pražské AVU Mikoláš Růžička takto: „Na Andrejčině výstavě fotek. V tom má prsty můj kamarád Jirka Burian, se kterým hraju v Republic of Two. Byli jsme zrovna u něj doma, něco jsme točili a Jirka říká, ať s ním jdu potom na jednu vernisáž. Věděl jsem, že tam bude spousta známých, umění mě zajímá, tak jsem rád šel. Do té doby jsem o Andrejce věděl jen jako o herečce, vůbec nic osobního.“ Herečku na vernisáž doprovázel její tehdejší přítel, asistent režie Jakub Strangmüller.

Svůdná Slovenka a její partner, který je z části Španěl a z části Nor, svazek manželský uzavřeli v kostele sv. Petra a Pavla v Dolanech u Hlinců v úzkém kruhu rodiny a nejbližších přátel. A svatba to nebyla jen tak obyčejná.

MIKOLÁŠ RŮŽIČKA A DŘEVĚNÝ MOTÝLEK

Novomanželé Andrea a Mikoláš Růžičkovi podle informací serveru iDnes odletěli 24. srpna 2016 na týdenní svatební cestu do Itálie. Herečka líbánky v Toskánsku jistě zvěční svým fotoaparátem, dodal server. Potomka se pár dočkal v srpnu 2017. Narodil se jim syn Tobiáš. Koncem prosince 2019 se rodina rozrostla o syna Jáchyma.

O MIKOLÁŠI RŮŽIČKOVI ČTĚTE ZDE>>

Velkou zálibou Mikoláše Růžičky je běhání.

 

Články o celebritě

Růžičkovou popadl amok: Tak tlustá nejsem! Foto jako důkaz? Růžičkovou popadl amok: Tak tlustá nejsem! Foto jako důkaz? Na pohřeb hokejové legendy Petra Klímy (†58) dorazil také jeho kamarád Vladimír Růžička (59) s chotí... číst článek
Vesnický ráj hvězdy Vyprávěj Růžičkové: Tradice i moderna vysvěcená knězem! Vesnický ráj hvězdy Vyprávěj Růžičkové: Tradice i moderna vysvěcená knězem! Herečka Andrea Růžičková (38), za svobodna Kerestešová, kterou proslavila role Evy Dvořákové v retro... číst článek
Postav si svůj sen! Verešová, Kadeřávková  a spol. se změn nebojí Postav si svůj sen! Verešová, Kadeřávková a spol. se změn nebojí České známé osobnosti ukazují, že se toho rozhodně nebojí a pouští se do odvážných rekonstrukcí ať u... číst článek

Další Hudebníci

zobrazit profil Martin Kocián
Martin Kocián
zobrazit profil Ondřej Sluka
Ondřej Sluka
zobrazit profil Stanislav Wabi Daněk
Stanislav Wabi Daněk
zobrazit profil Martin Kumžák
Martin Kumžák
zobrazit profil Karel Svoboda
Karel Svoboda
zobrazit profil Pavel Callta
Pavel Callta
zobrazit profil Josef Vařeka
Josef Vařeka