Ondřej Trojan

Ondřej Trojan

Datum narození: 27. 3. 1958
Profese: psychiatr, psychoterapeut, sexuolog, soudní znalec
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Psychiatr a sexuolog Ondřej Trojan v roce 2021 přijal nabídku účastnit se unikátního projektu Psychoporadna Blesku!, odstartovaného rok po začátku koronavirové pandemie.

Po lékařské fakultě Univerzity Karlovy Ondřej Trojan tři roky pracoval v Psychiatrické léčebně Praha. Po atestaci z psychiatrie absolvoval v letech 1985 až 1990 výcvik ve skupinové psychoterapii, posléze mj. nástavbový výcvik v bálintovské supervizi.

V roce 2012 Ondřej Trojan získal „Evropskou“ atestaci FECSM (Fellow of the European Comittee of Sexual Medicine) a roku 2017 obhájil disertační práci v doktorském studiu a dosáhl titulu Ph.D.

Zakladatel TH kliniky Ondřej Trojan se specializuje na terapii sexuálních poruch, psychoterapii sexuálních deviací, párovou sexuální terapii, psychoterapii i farmakoterapii duševních nemocí a poradenství související s těmito terapeutickými oblastmi.

Účastní se oborových kongresů a konferencí doma i v zahraničí. Ondřej Trojan působí jako soudní znalec jak samostatně, tak v rámci Znaleckého institutu pro psychiatrii, sexuologii a klinickou psychologii.

Publikoval řadu odborných článků v domácích i mezinárodních časopisech. Ondřej Trojan je autorem či spoluautorem několika knih odborných a populárních. Jmenujme např. O milování s důvěrou a láskou (2001) nebo Jak mluvit s dětmi o sexu (2009).

V roce 2021 Ondřej Trojan - podobně jako internistka a terapeutka Kateřina Cajthamlová, psychoterapeutky Dominika ČechováLenka Hlavičková a Katarína Szabados nebo psychologové Václav Mertin a Michal Miovský - přijal nabídku účastnit se unikátního projektu Psychoporadna Blesku!, odstartovaného rok po začátku koronavirové pandemie.

Ondřej Trojan je rozvedený a má dvě dospělé děti.

 

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Bohouš Josef
Bohouš Josef
zobrazit profil Milan Chladil
Milan Chladil
zobrazit profil Ivan Vyskočil
Ivan Vyskočil
zobrazit profil Jaroslav Čejka
Jaroslav Čejka
zobrazit profil Theodor Gebre Selassie
Theodor Gebre Selassie
zobrazit profil Hana Vagnerová
Hana Vagnerová
zobrazit profil Kateřina Pechová
Kateřina Pechová
zobrazit profil Mathilda Nostitzová
Mathilda Nostitzová