Petr Kačena

Petr Kačena

Datum narození: 18. 12. 1967
Místo narození: Praha
Profese: psycholog, párový poradce
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Psycholog a párový poradce Petr Kačena přijal roku 2021 nabídku účastnit se projektu Psychoporadna Blesku!, odstartovaného rok po začátku koronavirové pandemie.

Na Univerzitě Karlově v Praze Petr Kačena vystudoval na Filozofické fakultě obor marketingová komunikace a public relations a na Pedagogické fakultě obor psychologie.

Na svém kontě má Petr Kačena řadu kurzů, např. Solutions focus - komplexní výcvik v terapii, poradenství a koučování zaměřeném na řešení.

Jako psycholog a párový poradce Petr Kačena nasbíral zkušenosti ve státní manželské a rodinné poradně. Od roku 2009 je na volné noze, a to jako lektor osobního rozvoje. Stál u zrodu Školy psychologie, s. r. o., kde také vyučuje.

Mezi oblasti, jimž se Petr Kačena věnuje, patří mj. poruchy nálad, životní krize, vztahové a rodinné problémy, sebepoznání a osobní růst, problémy v komunikaci či v intimitě, nevěra nebo otázka rozvodu a následné péče o potomky.

V roce 2021 Petr Kačena - podobně jako řada dalších odborníků, např. Dominika Čechová, Lenka Hlavičková, Katarína Szabados, Václav Mertin, Ondřej Trojan a Michal Miovský - přijal nabídku účastnit se unikátního projektu Psychoporadna Blesku!, odstartovaného rok po začátku koronavirové pandemie.

Koníčky Petra Kačeny jsou cyklistika, četba a šachy.

Petr Kačena je ženatý a má dvě dcery.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Leopold Hilsner
Leopold Hilsner
zobrazit profil Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger
zobrazit profil Johnny Depp
Johnny Depp
zobrazit profil Jiří Peřina
Jiří Peřina
zobrazit profil Dermot Mulroney
Dermot Mulroney
zobrazit profil Milena Dvorská
Milena Dvorská
zobrazit profil Tomáš Jarolím
Tomáš Jarolím
zobrazit profil Lukáš Mareček
Lukáš Mareček