Petr Kačena

Petr Kačena

Datum narození: 18. 12. 1967
Místo narození: Praha
Profese: psycholog, párový poradce
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Psycholog a párový poradce Petr Kačena přijal roku 2021 nabídku účastnit se projektu Psychoporadna Blesku!, odstartovaného rok po začátku koronavirové pandemie.

Na Univerzitě Karlově v Praze Petr Kačena vystudoval na Filozofické fakultě obor marketingová komunikace a public relations a na Pedagogické fakultě obor psychologie.

Na svém kontě má Petr Kačena řadu kurzů, např. Solutions focus - komplexní výcvik v terapii, poradenství a koučování zaměřeném na řešení.

Jako psycholog a párový poradce Petr Kačena nasbíral zkušenosti ve státní manželské a rodinné poradně. Od roku 2009 je na volné noze, a to jako lektor osobního rozvoje. Stál u zrodu Školy psychologie, s. r. o., kde také vyučuje.

Mezi oblasti, jimž se Petr Kačena věnuje, patří mj. poruchy nálad, životní krize, vztahové a rodinné problémy, sebepoznání a osobní růst, problémy v komunikaci či v intimitě, nevěra nebo otázka rozvodu a následné péče o potomky.

V roce 2021 Petr Kačena - podobně jako řada dalších odborníků, např. Dominika Čechová, Lenka Hlavičková, Katarína Szabados, Václav Mertin, Ondřej Trojan a Michal Miovský - přijal nabídku účastnit se unikátního projektu Psychoporadna Blesku!, odstartovaného rok po začátku koronavirové pandemie.

Koníčky Petra Kačeny jsou cyklistika, četba a šachy.

Petr Kačena je ženatý a má dvě dcery.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil František Hudec
František Hudec
zobrazit profil Lou Fanánek Hagen
Lou Fanánek Hagen
zobrazit profil Bohouš Josef
Bohouš Josef
zobrazit profil princ Andrew
princ Andrew
zobrazit profil Sharon Pink
Sharon Pink
zobrazit profil Warren Buffet
Warren Buffet
zobrazit profil Jana Paulová
Jana Paulová