Marta Boučková

Marta Boučková

Datum narození: 14. 7. 1967
Místo narození: Praha
Profese: psycholožka, lektorka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Psycholožka Marta Boučková přijala roku 2021 nabídku účastnit se unikátního projektu Psychoporadna Blesku!, odstartovaného rok po začátku koronavirové pandemie.

Vystudovala obory výchova a vzdělávání dospělých a psychologie na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Roku 1994 Marta Boučková začala provozovat soukromou praxi v rámci První Pražské Partnerské Poradny.

MARTA BOUČKOVÁ - ROZHOVOR NAJDETE ZDE>>

V letech 1995 až 1997 Marta Boučková působila jako externí lektorka psychologie obchodu na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy a také coby hlavní koordinátorka psychologické poradny S.P.H.F. UK.

V roce 2002 se Marta Boučková stala spoluzakladatelkou a předsedkyní představenstva Evropského kariérního institutu (EKI).

Specializuje se na sociální psychologii, oblast mezilidských vztahů a komunikaci i osobnostní rozvoj. V rámci psychoterapie se Marta Boučková kloní ke kognitivně behaviorálnímu přístupu.

Externě spolupracuje s televizemi, novinami, časopisy, PR agenturami a personálními agenturami. Marta Boučková je autorkou publikací Když se hubnout nedaří (2013) a Deník psychologa - posaďte se... (2017).

O MARTĚ BOUČKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V roce 2021 Marta Boučková - podobně další odborníci, např. Dominika Čechová, Lenka Hlavičková, Katarína Szabados, Václav Mertin, Michal Miovský a Petr Kačena - přijala nabídku účastnit se unikátního projektu Psychoporadna Blesku!, odstartovaného rok po začátku koronavirové pandemie.

Mezi koníčky Marty Boučkové patří lyžování, jóga, karetní hry a detektivky.

Marta Boučková má dospělou dceru.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Barbra Streisand
Barbra Streisand
zobrazit profil Felicitas Rombold
Felicitas Rombold
zobrazit profil Karel Šidlo
Karel Šidlo
zobrazit profil Pavel Smutný
Pavel Smutný
zobrazit profil Helen Mirren
Helen Mirren
zobrazit profil Olga Šípková
Olga Šípková
zobrazit profil Markéta Mayerová
Markéta Mayerová
zobrazit profil Ulrike Kotajná
Ulrike Kotajná