Michaela Maurerová

Datum narození: 29. 9. 1979
Místo narození: Havířov
Profese: herečka, moderátorka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Herečka Michaela Marerová je známá především z nováckého seriálu Ulice. Zahrála si i v několika filmech a moderovala vlastní pořady v televizi.

Michaela Maurerová se už jako malá objevila ve válečném dramatu Poslední Motýl od režiséra Karla Kachyni. Během studia pražské DAMU moderovala magazín pro náctileté Letadlo. Uváděla i hudební pořad Hit. Pro mladé psala do časopisu.

MÍŠA MAUREROVÁ - ROZHOVOR NAJDETE ZDE>>

Michaela Maurerová získala angažmá v pražských divadlech Rokoko, Na Vinohradech nebo Bez Zábradlí. Maurerová hrála ve filmu Lakomec, PF 77 nebo v komedii Líbáš jako Bůh. Objevila se v komedii Experti nebo v beznadějném Waterloo po česku. Kromě Ulice účinkovala i v novinářské Redakci a v seriálu Život je ples. Mimoto se věnuje nadaci na podporu dětí v dětských domovech.

O MICHAELE MAUREROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Manželem Michaely Maurerové byl podnikatel Milan Kožíšek, který se s ní oženil v červnu roku 2012. Po umělém oplodnění mu Maurerová porodila dvojčata Magdalenu a Josefa. Dvojice se rozvedla začátkem listopadu roku 2015 kvůli hereččině nevěře.

Herečka Michaela Maurerová byla poté údajně sama, ale už v průběhu rozvodu se kolem ní motala spousta mužů. Koketovala např. s českým reprezentantem ve wakeboardingu Čestmírem Procházkou nebo se zámožným podnikatelem Tomášem Vondráčkem.

Po tříletém vztahu s mužem, jehož jméno se jí dařilo tajit, Míša Maurerová týden před Vánoci 2018 přivedla na svět dceru Emmu.

 

Články o celebritě

Michaela Maurerová nestárne: Trojnásobná máma s tváří rozpustilé holky! Michaela Maurerová nestárne: Trojnásobná máma s tváří rozpustilé holky! Letos oslavila 44 let, ale tenhle věk by jí málokdo hádal. Herečka Michaela Maurerová zřejmě tajně p... číst článek
Michaela Maurerová nestárne: Trojnásobná máma s tváří rozpustilé holky! Michaela Maurerová nestárne: Trojnásobná máma s tváří rozpustilé holky! Letos oslavila 44 let, ale tenhle věk by jí málokdo hádal. Herečka Michaela Maurerová zřejmě tajně p... číst článek
Křest Hartlovy knihy: Vysmátý Pechlát i rýpavý Kohák Křest Hartlovy knihy: Vysmátý Pechlát i rýpavý Kohák Kde je spisovatel Patrik Hartl (47), tam je vždycky živo a pořádně veselo. Křest jeho nové knihy Gaz... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Filip Rajmont
Filip Rajmont
zobrazit profil Jan Potměšil
Jan Potměšil
zobrazit profil Martin Havelka
Martin Havelka
zobrazit profil Gregor Bauer
Gregor Bauer
zobrazit profil Jaroslav Marvan
Jaroslav Marvan
zobrazit profil Casey Affleck
Casey Affleck
zobrazit profil Miluše Šplechtová
Miluše Šplechtová