Michaela Maurerová

Datum narození: 29. 9. 1979
Místo narození: Havířov
Profese: herečka, moderátorka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Herečka Michaela Marerová je známá především z nováckého seriálu Ulice. Zahrála si i v několika filmech a moderovala vlastní pořady v televizi.

Michaela Maurerová se už jako malá objevila ve válečném dramatu Poslední Motýl od režiséra Karla Kachyni. Během studia pražské DAMU moderovala magazín pro náctileté Letadlo. Uváděla i hudební pořad Hit. Pro mladé psala do časopisu.

MÍŠA MAUREROVÁ - ROZHOVOR NAJDETE ZDE>>

Michaela Maurerová získala angažmá v pražských divadlech Rokoko, Na Vinohradech nebo Bez Zábradlí. Maurerová hrála ve filmu Lakomec, PF 77 nebo v komedii Líbáš jako Bůh. Objevila se v komedii Experti nebo v beznadějném Waterloo po česku. Kromě Ulice účinkovala i v novinářské Redakci a v seriálu Život je ples. Mimoto se věnuje nadaci na podporu dětí v dětských domovech.

O MICHAELE MAUREROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Manželem Michaely Maurerové byl podnikatel Milan Kožíšek, který se s ní oženil v červnu roku 2012. Po umělém oplodnění mu Maurerová porodila dvojčata Magdalenu a Josefa. Dvojice se rozvedla začátkem listopadu roku 2015 kvůli hereččině nevěře.

Herečka Michaela Maurerová byla poté údajně sama, ale už v průběhu rozvodu se kolem ní motala spousta mužů. Koketovala např. s českým reprezentantem ve wakeboardingu Čestmírem Procházkou nebo se zámožným podnikatelem Tomášem Vondráčkem.

Po tříletém vztahu s mužem, jehož jméno se jí dařilo tajit, Míša Maurerová týden před Vánoci 2018 přivedla na svět dceru Emmu.

 

Články o celebritě

Rozhořčená hvězda Zlaté labutě po Českých lvech: Být pracující matka? Bolí na těle i na duši! Rozhořčená hvězda Zlaté labutě po Českých lvech: Být pracující matka? Bolí na těle i na duši! Jenom máloco rezonuje společností jako proslov režisérky jménem Daria Kashcheeva (37) z Českých lvů,... číst článek
Mlčení o nemocné Kate prolomeno! Proč najali sestry z Filipín? Mlčení o nemocné Kate prolomeno! Proč najali sestry z Filipín? „Zotavuje se dobře. Těšila se na změnu prostředí i na to, že bude moci odpočívat v Norfolku, zatímco... číst článek
Dramatická vzpomínka Michaely Maurerové na porod dvojčat: Zelená plodová voda a celoživotní strach! Dramatická vzpomínka Michaely Maurerové na porod dvojčat: Zelená plodová voda a celoživotní strach! Bylo to pořádné drama! Herečka Michaela Maurerová (44), která sdílela v den narozenin svých dnes pat... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Ben Stiller
Ben Stiller
zobrazit profil Michalina Olszańska
Michalina Olszańska
zobrazit profil Jana Sováková
Jana Sováková
zobrazit profil Michael Keaton
Michael Keaton
zobrazit profil Jakub  Wehrenberg
Jakub Wehrenberg
zobrazit profil Edward Redmayne
Edward Redmayne
zobrazit profil Ivana Andrlová
Ivana Andrlová
zobrazit profil Zuzana Čapková
Zuzana Čapková