Tereza Vítů

Datum narození: 27. 12. 1992
Místo narození: Praha
Profese: herečka

Související celebrity

Životopis

Herečka Tereza Vítů se do povědomí širší divácké veřejnosti dostala rolemi v seriálech televize Nova Ordinace v růžové zahradě a Ulice.

Od sedmi let Tereza Vítů navštěvovala dramatický kroužek. Později se přihlásila na Pražskou konzervatoř. Milovníci prken, co znamenají svět, ji mohli vidět mj. v Divadle Na zábradlí, v Jihočeském divadle České Budějovice nebo v Městských divadlech pražských.

TEREZA VÍTŮ V CELÉ SVÉ KRÁSE

Svou první hlavní roli Tereza Vítů dostala od režiséra Matěje Chlupáče v jeho thrilleru Bez doteku (2013). V něm ztvárnila dospívající dívku Jolanu, která se stala předmětem sexuální touhy svého nevlastního otce, policisty Igora, v podání Mariana Rodena.

Do povědomí seriálových nadšenců se Tereza Vítů dostala zejména díky produkci TV Nova. Sabinu Hradeckou, problematickou dceru zdravotní sestry, již si zahrála Andrea Černá, zpodobnila v Ordinaci v růžové zahradě. V Ulici dostala roli intrikánky Aleny Koukalové.

Dále se Tereza Vítů objevila v psychologickém snímku Hany (2014) nebo v mysteriózním seriálu režiséra Jiřího Stracha Labyrint.

O TEREZE VÍTŮ ČTĚTE ZDE>>

V říjnu 2018 Tereza Vítů porodila svému partnerovi Janu Alešovi syna Mikoláše.

 

Další Herci

zobrazit profil Jiří Wohanka
Jiří Wohanka
zobrazit profil Amy Schumer
Amy Schumer
zobrazit profil Yvonne Strahovski
Yvonne Strahovski
zobrazit profil Jiří Böhm
Jiří Böhm
zobrazit profil Milan Šteindler
Milan Šteindler
zobrazit profil Jonas Chernick
Jonas Chernick
zobrazit profil Jana McKinnon
Jana McKinnon