Martin Prágr

Datum narození: 18. 10. 1994
Místo narození: Hodonín
Profese: tanečník, lektor
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Tanečník a lektor Martin Prágr v roce 2023 potřetí přijal nabídku České televize účastnit se soutěže StarDance ...když hvězdy tančí.

Martin Prágr a jeho nejen taneční partnerka Denisa Galandžárová jako lektoři začali působit v osmnácti letech, kdy v obci Hnojník nedaleko Českého Těšína založili klub Happydance. Bylo to roku 2013.

Mezi největší úspěchy Martina Prágra a Denisy Galandžárové patří to, ze byli mistry ČR v kategorii mládeže a družtev, dále pak 34. místo na ME, 30. příčka na German youth open, bronz z Ostrava youth open. Pár se může pochlubit také titulem vicemistři kategorie U21 a 8. místem na MČR 2017 v kategorii dospělých.

Klub Happydance vedoucích lektorů Martina Prágra a Denisy Galandžárové nabízí výuku společenských tanců pro manželské a přátelské páry s ochutnávkou vína z rodinného sklípku, dále pak kroužky pro děti, sportovní páry a předtančení na akcích.

V roce 2019 se Martin Prágr poprvé objevil v show České televize StarDance ...když hvězdy tančí. S bývalou bitlonistka Gabrielou Koukalovou vypadli v osmém kole. V 11. sérii se Simonou Babčákovou soutěž ve čtvrtém kole opustili ze zdravotních důvodů.

V roce 2023 Martin Prágr již potřetí přijal nabítku ČT účastnit se StarDance. Jeho partnerou se v ní stala Iva Kubelková. Vypadli jako sedmí.

 

 

Články o celebritě

Survivor 2024 je u konce: Vyhrál Mikýř, ale… Výsledek unikl dřív než v televizi! Survivor 2024 je u konce: Vyhrál Mikýř, ale… Výsledek unikl dřív než v televizi! Sedmdesát sedm dní trvající souboj o přežití skončil. Třetí série drsné reality show Survivor Česko ... číst článek
Přetřes u oltáře: Prágr vyměnil snoubenku, ano nakonec řekla jiná Přetřes u oltáře: Prágr vyměnil snoubenku, ano nakonec řekla jiná Tanečník a také účastník letošní řady Survivor Martin Prágr (29) už není k mání? Pochlubil se fotkou... číst článek
Hvězda StarDance i Survivora Prágr: Překvapil fotkou ze svatby Hvězda StarDance i Survivora Prágr: Překvapil fotkou ze svatby Tanečník Martin Prágr (29), který kromě účasti v několika řadách StarDance zvládl i zazářit v realit... číst článek

Další Umělci

zobrazit profil Tereza Vu Hanč
Tereza Vu Hanč
zobrazit profil Kamila Tománková
Kamila Tománková
zobrazit profil Jakub Ludvík
Jakub Ludvík
zobrazit profil Libuše Králová
Libuše Králová
zobrazit profil Pavel Opočenský
Pavel Opočenský
zobrazit profil Kája Saudek
Kája Saudek