Martin Prágr

Datum narození: 18. 10. 1994
Místo narození: Hodonín
Profese: tanečník, lektor
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Tanečník a lektor Martin Prágr v roce 2023 potřetí přijal nabídku České televize účastnit se soutěže StarDance ...když hvězdy tančí.

Martin Prágr a jeho nejen taneční partnerka Denisa Galandžárová jako lektoři začali působit v osmnácti letech, kdy v obci Hnojník nedaleko Českého Těšína založili klub Happydance. Bylo to roku 2013.

Mezi největší úspěchy Martina Prágra a Denisy Galandžárové patří to, ze byli mistry ČR v kategorii mládeže a družtev, dále pak 34. místo na ME, 30. příčka na German youth open, bronz z Ostrava youth open. Pár se může pochlubit také titulem vicemistři kategorie U21 a 8. místem na MČR 2017 v kategorii dospělých.

Klub Happydance vedoucích lektorů Martina Prágra a Denisy Galandžárové nabízí výuku společenských tanců pro manželské a přátelské páry s ochutnávkou vína z rodinného sklípku, dále pak kroužky pro děti, sportovní páry a předtančení na akcích.

V roce 2019 se Martin Prágr poprvé objevil v show České televize StarDance ...když hvězdy tančí. S bývalou bitlonistka Gabrielou Koukalovou vypadli v osmém kole. V 11. sérii se Simonou Babčákovou soutěž ve čtvrtém kole opustili ze zdravotních důvodů.

V roce 2023 Martin Prágr již potřetí přijal nabítku ČT účastnit se StarDance. Jeho partnerou se v ní stala Iva Kubelková. Vypadli jako sedmí.

 

 

Články o celebritě

Vypjatý patnáctý díl Survivora: Kolaps z vyčerpání! A co se stalo s imunitou Ivany Jirešové? Vypjatý patnáctý díl Survivora: Kolaps z vyčerpání! A co se stalo s imunitou Ivany Jirešové? Těšte se na již 15. epizodu reality show Survivor Česko & Slovensko, která bude dnes večer k vid... číst článek
Další člen kmene Titánů opouští soutěž: Hvězda Ordinace pohořela u duelu! Další člen kmene Titánů opouští soutěž: Hvězda Ordinace pohořela u duelu! 14. díl reality show Survivor se opět nesl v duchu odchodu! Hru tentokrát opustil další člen kmene c... číst článek
Nejemotivnější díl Survivora: Konec zpěváka Sebastiana a nečekaný zvrat v duelu! Nejemotivnější díl Survivora: Konec zpěváka Sebastiana a nečekaný zvrat v duelu! Voyo uvedlo ve středu večer již 10. epizodu oblíbené reality show - a byl to tentokrát hodně velký n... číst článek

Další Umělci

zobrazit profil Tereza Vu Hanč
Tereza Vu Hanč
zobrazit profil Andrea Opavská
Andrea Opavská
zobrazit profil Eva Štefková
Eva Štefková
zobrazit profil Marek Epstein
Marek Epstein
zobrazit profil Mirjam Müller Landa
Mirjam Müller Landa
zobrazit profil Petr Čadek
Petr Čadek