Kristýna Coufalová

Datum narození: 17. 10. 1985
Místo narození: Olomouc
Profese: tanečnice, lektorka, choreografka, právnička
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Kristýna Coufalová, tanečnice, lektorka a choreografka, v soutěži StarDance v roce 2006 k vítězství dovedla herce, zpěváka a moderátora Romana Vojtka.

Po gymnáziu v Olomouci Kristýna Coufalová vystudovala obor Právo a právní věda na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze.

V roce 2004 Kristýna Coufalová úspěšně zakončila kvalifikační studium pro porotce a trenéry III. třídy tanečního sportu a získala průkaz cvičitele aerobiku III. kvalifikační třídy. V roce 2013 zakončila studium pro porotce a trenéry II. třídy tanečního sportu.

Prošla řadou tanečních kurzů a workshopů. V roce 2008 začala Kristýna Coufalová spolupracovat s předními českými tanečními trenéry, jako jsou Petr Odstrčil, Jan Tománek, Martin Odstrčil, Kamila Tománková nebo Zdeněk Landsfeld.

Členka tanečního klubu (DSP Kometa Brno) Kristýna Coufalová dále je také choreografkou a lektorkou.

V třetí řadě pořadu České televize StarDance ...když hvězdy tančí, tedy v roce 2006, Kristýna Coufalová zvítězila s hercem, zpěvákem, tanečníkem a moderátorem Romanem Vojtkem.

V roce 2021 Kristýna Coufalová přijala další nabídku předvést se v této soutěži. V 11. řadě StarDance s bývalým krasobruslařem Tomášem Vernerem skončili třetí.

 

Články o celebritě

Tanečník hvězd Marek Dědík exkluzivně o StarDance XII: Favorité versus outsideři! Tanečník hvězd Marek Dědík exkluzivně o StarDance XII: Favorité versus outsideři! Už dnes večer vypukne nejočekávanější televizní událost roku! Deset VIP osobností předvede, co se za... číst článek
Mejdan hvězd České televize i StarDance: Zákulisí plesu, který svět neviděl! Mejdan hvězd České televize i StarDance: Zákulisí plesu, který svět neviděl! Oblíbená soutěž StarDance měla loni pauzu, ale jelikož se za letos vrací, všichni jsou už v pozoru, ... číst článek
Tománek se zase rozněžnil: Co řekl o Coufalové a režisérovi StarDance? Tománek se zase rozněžnil: Co řekl o Coufalové a režisérovi StarDance? V minulosti už před fanoušky vychválil do nebes Zdeňka Godlu (46), Terezu Kostkovou (45) nebo Zdeňka... číst článek

Další Umělci

zobrazit profil Marek Zelinka
Marek Zelinka
zobrazit profil Natálie Otáhalová
Natálie Otáhalová
zobrazit profil Eliška Podzimková
Eliška Podzimková
zobrazit profil Kateřina Krakowská
Kateřina Krakowská
zobrazit profil Michaela Hořejší
Michaela Hořejší
zobrazit profil Naděžda Munzarová
Naděžda Munzarová
zobrazit profil Libuše Domanínská
Libuše Domanínská
zobrazit profil Jakub Klimo
Jakub Klimo