Tereza Prucková Bufková

Tereza Prucková Bufková

Profese: tanečnice, lektorka, pedagožka

Související celebrity

Životopis

Tanečnice Tereza Prucková Bufková se opakovaně předvedla v show České televize StarDance ...když hvězdy tančí. S hokejistou Martinem Procházkou se probojovala do finále.

Vystudovala Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Taneční kurzy Tereza Prucková Bufková, trenérka II. třídy, vede pro všechny věkové kategorie, od nejmenších dětí až po dospělé páry.

Je finalistkou mistrovství ČR v kombinaci deseti tanců. Kromě standardních a latinskoamerických tanců, které ji provázely její dlouholetou závodní kariérou, se Tereza Prucková Bufková věnuje i dalším tanečním stylům.

Tereza Prucková Bufková se předvedla také na divadelních prknech, např. v Kongresovém centru v muzikálech Rocky a Mamma Mia, v divadle La Fabrika v představení Tango, ó, tango nebo v muzikálu Aida a Lucie, aneb větší než malé množství lásky v Hudebním divadle.

V roce 2006 Tereza Prucková Bufková přijala nabídku České televize účinkovat v první řadě soutěže StarDance, kde však s hercem Janem Čenským vypadli ve druhém kole.

V páté sérii v roce 2012 se Tereza Prucková Bufková probojovala až do finále s hokejistou Martinem Procházkou. Tehdy je porazila atletka Kateřina Baďurová a tanečník Jan Onder.

V sedmé sérii StarDance se Tereza Prucková Bufková protančila do semifinále se zpěvákem Radkem Bangou. Vypadli v devátém kole.

V 11. sérii Tereze Pruckové ČT přidělila herce Zdeňka Godlu. Soutěž opustili ve čtvrtém kole.

 

Články o celebritě

Neočkovaný Mirai má také covid a skončil v soutěži: StarDance se hroutí! Co bude dál? Neočkovaný Mirai má také covid a skončil v soutěži: StarDance se hroutí! Co bude dál? StarDance aneb Když hvězdy tančí? Spíš StarDance aneb Když hvězdy končí! Pandemie koronaviru vyřadil... číst článek
Tanečnice Návorková ze StarDance přiznala: Hnusné útoky kvůli Miraiovi! Tanečnice Návorková ze StarDance přiznala: Hnusné útoky kvůli Miraiovi! Nejprve vypadla ze StarDance ona a měla za to, že jsou na vině jen bolesti zad spojené s únavou, jen... číst článek
Další rána pro StarDance: Mirai končí, má covid! Další rána pro StarDance: Mirai končí, má covid! Další rána pro nejoblíbenější taneční show v Česku. Mirai Navrátil (29) musí ve StarDance skončit, p... číst článek

Další Umělci

zobrazit profil Géza Röhrig
Géza Röhrig
zobrazit profil Eliška Grabcová
Eliška Grabcová
zobrazit profil Veronika Lišková
Veronika Lišková
zobrazit profil Lenka Bílková
Lenka Bílková
zobrazit profil Michal Šeba
Michal Šeba
zobrazit profil Anet Antošová
Anet Antošová
zobrazit profil Michal Caban
Michal Caban
zobrazit profil Adriana Mašková
Adriana Mašková