Tereza Prucková Bufková

Tereza Prucková Bufková

Profese: tanečnice, lektorka, pedagožka

Související celebrity

Životopis

Tanečnice Tereza Prucková Bufková se opakovaně předvedla v show České televize StarDance ...když hvězdy tančí. S hokejistou Martinem Procházkou se probojovala do finále.

Vystudovala Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Taneční kurzy Tereza Prucková Bufková, trenérka II. třídy, vede pro všechny věkové kategorie, od nejmenších dětí až po dospělé páry.

Je finalistkou mistrovství ČR v kombinaci deseti tanců. Kromě standardních a latinskoamerických tanců, které ji provázely její dlouholetou závodní kariérou, se Tereza Prucková Bufková věnuje i dalším tanečním stylům.

Tereza Prucková Bufková se předvedla také na divadelních prknech, např. v Kongresovém centru v muzikálech Rocky a Mamma Mia, v divadle La Fabrika v představení Tango, ó, tango nebo v muzikálu Aida a Lucie, aneb větší než malé množství lásky v Hudebním divadle.

V roce 2006 Tereza Prucková Bufková přijala nabídku České televize účinkovat v první řadě soutěže StarDance, kde však s hercem Janem Čenským vypadli ve druhém kole.

V páté sérii v roce 2012 se Tereza Prucková Bufková probojovala až do finále s hokejistou Martinem Procházkou. Tehdy je porazila atletka Kateřina Baďurová a tanečník Jan Onder.

V sedmé sérii StarDance se Tereza Prucková Bufková protančila do semifinále se zpěvákem Radkem Bangou. Vypadli v devátém kole.

V 11. sérii Tereze Pruckové ČT přidělila herce Zdeňka Godlu. Soutěž opustili ve čtvrtém kole.

 

Články o celebritě

Mejdan hvězd České televize i StarDance: Zákulisí plesu, který svět neviděl! Mejdan hvězd České televize i StarDance: Zákulisí plesu, který svět neviděl! Oblíbená soutěž StarDance měla loni pauzu, ale jelikož se za letos vrací, všichni jsou už v pozoru, ... číst článek
Ze zákulisí StarDance: Chlopčík „vlasově znásilnil“ Genzera! A radost dětí na táboře Ze zákulisí StarDance: Chlopčík „vlasově znásilnil“ Genzera! A radost dětí na táboře Další kolo StarDance je za námi a tentokrát bylo velmi překvapivé – nikdo totiž nevypadl, do finále ... číst článek
StarDance aneb když covid řádí! Kdo všechno už ohlásil nákazu? StarDance aneb když covid řádí! Kdo všechno už ohlásil nákazu? Letošní ročník populární soutěže StarDance …když hvězdy tančí rozhodně není, nebyl a (doufejme!) sna... číst článek

Další Umělci

zobrazit profil Jaz z Oprásků
Jaz z Oprásků
zobrazit profil Pavel Opočenský
Pavel Opočenský
zobrazit profil Eliška Grabcová
Eliška Grabcová
zobrazit profil Hana Fialová
Hana Fialová
zobrazit profil Galla Macků
Galla Macků
zobrazit profil Zdenka Kratochvílová
Zdenka Kratochvílová