Jan Kohout

Jan Kohout

Datum narození: 18. 5. 1985
Místo narození: Brno
Profese: tanečník, učitel
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Tanečník Jan Kohout v roce 2019 přijal svou první nabídku ČT zúčastnit se soutěže StarDance. Jeho partnerkou se tam stala moderátorka pořadu 168 Nora Fridrichová.

V dětství Jan Kohout sportoval, hrál fotbal a basketbal. Tanec mu učaroval až v tanečních. Vystudoval magisterský obor učitelství.

JAN KOHOUT PO BOKU NORY FRIDRICHOVÉ

Hodnou dobu Jan Kohout působil v Taneční škole Starlet, která pořádá taneční kurzy pro děti od čtyř do šesti let, pro žáky základních škol, pro mládež a samozřejmě má řadu zajímavých nabídek i pro dospělé.

S někdejší taneční partnerkou Johankou Pružincovou se Jan Kohout pravidelně dostával do finále v seriálu Taneční ligy ČR. Některé soutěže dokonce vyhráli. Účastnili se i mistrovství ČR, kde se opakovaně probojovali do semifinále.

Na mezinárodních soutěžích se dvojici dařilo porážet i mnohé výborné páry včetně finalistů z domácího mistrovství. Velmi dobře a často Česko reprezentovali na významných zahraničních soutěžích typu WDSF v Evropě (v Rusku, Německu či v Holandsku).

Obrovský úspěch Jan Kohout s tehdejší partnerkou zaznamenal v březnu 2011 v Rumunsku na Evropském poháru, kde se jako reprezentanti ČR dostali do semifinále. Velkým úspěchem byla i finálová účast na mistrovství ČR družstev STT 2009, 2010 a 2012.

V roce 2019 Jan Kohout přijal nabídku účastnit se soutěže České televize StarDance …když hvězdy tančí.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Jan Pešout
Jan Pešout
zobrazit profil Marie Pošarová
Marie Pošarová
zobrazit profil Ronnie Wood
Ronnie Wood
zobrazit profil Helena Langšádlová
Helena Langšádlová
zobrazit profil Markéta Šichtařová
Markéta Šichtařová
zobrazit profil Kristína Herczegová
Kristína Herczegová
zobrazit profil Angela Merkel
Angela Merkel
zobrazit profil Tomáš Zdechovský
Tomáš Zdechovský