Natálie Otáhalová

Datum narození: 5. 6. 2000
Místo narození: Praha
Profese: tanečnice, lektorka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Tanečnice Natálie Otáhalová v roce 2019 s nadšením přijala svou první nabídku ČT zúčastnit se soutěže StarDance. Jejím partnerem se tam stal herec Matouš Ruml.

Vždycky chtěla být tanečnicí, takže se tomuto ladnému sportu věnuje již od šesti let. Po Gymnáziu Jiřího Gutha-Jarkovského v Praze by Natálie Otáhalová chtěla zkusit štěstí na DAMU.

NATÁLIE OTÁHALOVÁ PO BOKU MATOUŠE RUMLA

V letech 2009 až 2016 Natálie Otáhalová tvořila taneční pár s Matyášem Adamcem, s nímž vyhrála 10 českých mistrovských titulů ve všech věkových kategoriích (od juniorů až po „under 21“).

Za největší úspěch Natálie Otáhalová považuje semifinále na MS v latinsko-amerických tancích v kategorii do 21 let. Společně s Matyášem Adamcem se stali mistry ČR v latinsko-amerických tancích a mistry ČR v 10 tancích.

V roce 2017 se pár rozpadl. „Už jsme spolu byli dlouho, usoudili jsme, že by bylo lepší zkusit to s někým jiným,“ vysvětlila rozchod Natálie Otáhalová.

Z nabídky České televize účastnit se na podzim 2019 desáté řady show StarDance ..když hvězdy tančí byla Natálie Otáhalová „hodně nadšená“. V té době neměla partnera, ani toho tanečního, a tak coby profesionální tanečnice učila v Praze, a to zejména dospělé dvojice, ale též soutěžní dětské páry.

Prarodiče Natálie Otáhalové byli tanečníci a také porotci. Jejím bratrem je fotbalista Martin Otáhal, který se prosadil v SK Slavia Praha.

 

Články o celebritě

Youtuber Karel Kovář alias Kovy se zasnoubil: Řekl „ano“ společnému životu se stylistou! Youtuber Karel Kovář alias Kovy se zasnoubil: Řekl „ano“ společnému životu se stylistou! To je ale krásná novinka! Youtuber Karel Kovář (27), jenž se proslavil pod přezdívkou Kovy, se na so... číst článek
Natálie Otáhalová ze StarDance: Tanečky u moře! Ale  bez Ondera Natálie Otáhalová ze StarDance: Tanečky u moře! Ale bez Ondera Půvabná Natálie Otáhalová (23), jež ve StarDance vybojovala s Matoušem Rumlem (37) stříbro, vyrazila... číst článek
 První afterparty ve Varech: Dolů šly boty i gatě! Trojanovo cigárko, rozjetí StarDance, líbačka Šlégra První afterparty ve Varech: Dolů šly boty i gatě! Trojanovo cigárko, rozjetí StarDance, líbačka Šlégra 57. ročník filmového festivalu v Karlových Varech byl včera slavnostně zahájen.  Největší hvězdy se ... číst článek

Další Umělci

zobrazit profil Common (Lonnie Rashid Lynn Jr.)
Common (Lonnie Rashid Lynn Jr.)
zobrazit profil Tereza Vu Hanč
Tereza Vu Hanč
zobrazit profil Ondřej Havelka
Ondřej Havelka
zobrazit profil Monika Asterová
Monika Asterová
zobrazit profil Jan Tománek
Jan Tománek
zobrazit profil Marie Míková
Marie Míková
zobrazit profil Mirjam Müller Landa
Mirjam Müller Landa