Gwen Stefani

Datum narození: 3. 10. 1969
Místo narození: Fullerton, Kalifornie, USA
Výška: 168 cm
Profese: zpěvačka, hudební skladatelka, módní návrhářka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka Gwen Renée Stefani, známá jako Gwen Stefani, která se proslavila s kapelou No Doubt, je též hudební skladatelka, módní návrhářka a příležitostná herečka.

Na hudební scéně Gwen Stefani debutovala coby frontmanka kalifornské ska-rockové kapely No Doubt, kterou na vrchol vyneslo album Tragic Kingdom (1995). Dále kapela natočila mj. CD Return of Saturn nebo Rock Steady.

GWEN STEFANI VYDĚSILA FANOUŠKY

V roce 2004 Gwen Stefani vydala své první sólové album Love. Angel. Music. Baby., které mělo velký úspěch - prodalo se ho na sedm milionů kopií. Z jejích dalších sólových desek jmenujme např. The Sweet Escape nebo You Make It Feel Like Christmas.

Ve světě je Gwen Stefani známá též jako módní návrhářka, která propaguje nové styly. Úspěch měla třeba její značka Harajuku Lover, v níž se inspirovala japonskou módou a kulturou.

O GWEN STEFANI ČTĚTE ZDE>>

V roce 2002 se Gwen Stefani provdala za britského muzikanta Gavina Rossdala. Jejich manželství skončilo rozvodem roku 2016, kdy již chodila se zpěvákem Blakem Sheltonem.

Zpěvačka, hudební skladatelka, módní návrhářka a příležitostná herečka Gwen Stefani má tři děti.

 

Články o celebritě

Hvězda Marvelu Jeremy Renner ukázal rehabilitace: Po nehodě s pluhem má více než 30 zlomených kostí! Hvězda Marvelu Jeremy Renner ukázal rehabilitace: Po nehodě s pluhem má více než 30 zlomených kostí! Celý svět s napětím sleduje zdravotní stav herce Jeremyho Rennera (51), jenž málem nepřežil tragicko... číst článek
Fanoušci mají strach: Americko-italská zpěvačka Gwen Stefaniová o sobě zarputile tvrdí, že je Japonka Fanoušci mají strach: Americko-italská zpěvačka Gwen Stefaniová o sobě zarputile tvrdí, že je Japonka Gwen Stefaniová (53), která se narodila v Kalifornii italsko-americkému otci a irsko-americké matce,... číst článek
Mladá láska, to je ráj! Ale Gwen Stefaniová byla jen za křena synovi Mladá láska, to je ráj! Ale Gwen Stefaniová byla jen za křena synovi Přestože hudební hvězda let devadesátých, tedy zpěvačka Gwen Stefaniová (53), na svůj věk ještě nevy... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Matěj Ruppert
Matěj Ruppert
zobrazit profil Elis Eliška Mrázová
Elis Eliška Mrázová
zobrazit profil Gyöngyi Bodišová
Gyöngyi Bodišová
zobrazit profil Mariah Carey
Mariah Carey
zobrazit profil Rytmus (Patrik Vrbovský)
Rytmus (Patrik Vrbovský)
zobrazit profil Sting (Gordon M. T. Sumner)
Sting (Gordon M. T. Sumner)
zobrazit profil Céline Dion
Céline Dion