Související celebrity

Životopis

Zpěvák Bohuš Matuš účinkoval v mnoha českých muzikálech a nazpíval několik písní na soundtrack k filmu Rebelové.

Bohuš Matuš se po základní škole rozhodl studovat vojenskou školu v Liptovském Mikuláši a nakonec se vyučil dokonce kominíkem. Jeho srdce ale tíhlo k hudbě, a tak se rozhodl ještě pro brněnskou a později pražskou konzervatoř. Z konzervatoře ho vyhodili, ale hudbě se i tak začal věnovat naplno.

BOHUŠ MATUŠ - LUCINKA SKONČILA V NEMOCNICI

Bohuš Matuš účinkoval v mnoha českých muzikálech, z nichž nejznámějšími jsou Dracula, Pomáda, Noc na Karlštějně, Johanka z Arku, Monte Cristo nebo Angelika.

Mimo muzikálovou tvorbu se Bohuš Matuš podílel na soundtracku k filmu Rebelové, kde nazpíval písně Stín katredrál a Já budu chodit po špičkách. Kromě Rebelů propůjčil svůj hlas ústřední písni k televiznímu seriálu Rodinná pouta, kterou složil český skladatel Karel Svoboda.

Album s názvem Bohuš Matuš bylo jeho první zlatou deskou. Úspěch Bohuš Matuš zaznamenal v roce 2003, kdy obsadil třetí místo v anketě TýTý a byl nominován v anketě Český Slavík na zpěváka roku.

O BOHUŠI MATUŠOVI ČTĚTE ZDE>>

Dnes známý zpěvák má za sebou pestrou minulost. Bohuš Matuš se v mládí z nešťastné lásky pokusil o sebevraždu. Spolykal trojnásobnou dávku rulíku zlomocného a několik dní ležel v nemocnici na ARO. Kvůli pokusu o sebevraždu přišel o vlasy.

Přestože kariéra zpěváka Bohuše Matuše začala skvěle, slávu a peníze neunesl. Zpěv ho přestal bavit a osobní problémy řešil marihuanou. Naštěstí se vzpamatoval a šel do sebe, aby se vrátil na výsluní.

Bohuš Matuš byl spojován s kontroverzní zpěvačkou Marií Pojkarou, údajně byli milenci. Posléze měl vztah s blonďatou kráskou Nikolou.

Upozornil na sebe také v srpnu 2018, kdy se provalilo, že sbalil o 30 let mladší dívku. Jak Bohuš Matuš v červnu 2019 médiím řekl, rodiče mladinké Lucky nejsou proti jejich vztahu. V prosinci 2020 se páru narodila dcera Natálka. V květnu 2021 se vzali.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Jacob Erftemeijer
Jacob Erftemeijer
zobrazit profil Ellie Goulding
Ellie Goulding
zobrazit profil Monika Bagárová
Monika Bagárová
zobrazit profil Monika Fialková
Monika Fialková
zobrazit profil Richard Adam
Richard Adam
zobrazit profil Vladimír 518
Vladimír 518
zobrazit profil Tereza Mátlová
Tereza Mátlová
zobrazit profil Domenico Martucci della Torre
Domenico Martucci della Torre