Marie Pojkarová

Marie Pojkarová

Datum narození: 21. 10. 1955
Místo narození: Bratislava
Profese: kontroverzní zpěvačka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Marie Pojkarová je velmi zvláštní česká zpěvačka, která se stala fenoménem internetu, zejména YouTube. Ne proto, že je dobrá, nýbrž proto, že je špatná a je jí to úplně jedno.

Marie Pojkarová byla z počátku vnímána jen jako povedený vtípek, postupem času ale lidé nestačili žasnout, že to tato žena myslí s kariérou popové zpěvačky vážně.

Marie Pojkarová se vyznačuje tím, že nemá absolutně žádnou soudnost ani sebereflexi a chrlí jeden absurdní klip za druhým. Šílené videoklipy s příšerným zpěvem postuje na internet právě pomocí svého kanálu na YouTube. V minulosti spolupracovala s hercem Jiřím Pomeje a pak začala být spojována se zpěvákem Bohušem Matušem, jako jeho přítelkyně. Bohuš Matuš nazpíval s Marií Pojkarovou duet s názvem Láska je nádherná.

Marie Pojkarová se proslavila natolik, že s ní byl v roce 2010 rozhovor v časopise Instinkt a dalším hitem se stal článem na Super.cz, který se zabýval Mariinými bizarními fotografiemi.

"Zpěvačka" Marie Pojkarová v rozhovoru uvedla, že bere jen kšefty, kterí jí vyhovují. Dokonce jí bylo nabídnuto účinkování v muzikálu, které odmítla. Když zrovna netočí klipy a neobtěžuje s nimi na internetu, věnuje se charitě nebo svému povolání. Je prý rentiérka. Otázkou zůstává, kdo si tuto "zpěvačku" dobrovolně objednává.

Hvězda internetu Marie Pojkarová je také držitelkou několika "ocenění". Zatímco v ročnících 2011 a 2012 ankety Zlatý David o největší hudební průšvih obsadila Marie Pojkarová "jen" druhá místa v kategorii zpěvačka, v ročníku 2013 anketu ovládla a to hned ve dvou kategoriích: zpěvačka a videoklip.

 

Články o celebritě

Také nechápete, co se tam děje? Nejdivočejší Prostřeno! v historii! Také nechápete, co se tam děje? Nejdivočejší Prostřeno! v historii! Nervozita, křik, sprosté nadávky a urážky! Tento týden je v primáckém pořadu Prostřeno! opravdu vese... číst článek
Máma Štika po Prostřenu zuří: Sacher je nikdo! A co řekla o Pojkarové? Máma Štika po Prostřenu zuří: Sacher je nikdo! A co řekla o Pojkarové? Tento týden je Prostřeno! skutečně hodně zajímavé. Oblíbené kulinářské reality show se totiž účastní... číst článek
Prostřeno! se Sámerem a mámou Štikou: Hysterie a kočka v mrazáku! Prostřeno! se Sámerem a mámou Štikou: Hysterie a kočka v mrazáku! Oblíbený kulinářský pořad Prostřeno! bude tentokrát speciální, s hvězdami z titulních stran. O hlavn... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Matěj Ruppert
Matěj Ruppert
zobrazit profil Elis Eliška Mrázová
Elis Eliška Mrázová
zobrazit profil Gyöngyi Bodišová
Gyöngyi Bodišová
zobrazit profil Mariah Carey
Mariah Carey
zobrazit profil Rytmus (Patrik Vrbovský)
Rytmus (Patrik Vrbovský)
zobrazit profil Sting (Gordon M. T. Sumner)
Sting (Gordon M. T. Sumner)
zobrazit profil Céline Dion
Céline Dion