Agáta Hanychová

Datum narození: 28. 4. 1985
Místo narození: Praha
Výška: 175 cm
Profese: modelka, skandalistka, moderátorka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Agáta Hanychová je ďábel s… ďáblem v těle. Dcera herečky Veroniky Žilkové se neztratí na žádné party. Byla i jednou z vyhledávaných českých modelek.

Po třetím ročníku italsko-českého gymnázia přestoupila Agáta Hanychová na Střední odbornou školu umění a managementu. Po ní absolvovala Slezskou universitu v Opavě. Do modelingu fušovala už od třinácti let. Známou se ale stala až v roce 2005, kdy obdržela blyštivý diadém za druhé místo v soutěži krásy Miss České republiky.

AGÁTA HANYCHOVÁ - SKANDALISTKA

Hanychová se chtěla stát fotografkou

Už ve svých jedenácti si zahrála po boku své matky Veroniky Žilkové a herce Bolka Polívky ve filmu Zapomenuté světlo, který režíroval Vladimír Michálek. Malou roli stihla i v seriálu Ulice. Tu velkou si zkusila v ne příliš divácky oblíbeném snímku Kryštofa Hanzlíka Crash Road. V Divadle Palace se objevila v Kachně na pomerančích, komedii o manželské krizi.

Agáta Hanychová zná prostředí modelingu jako svoje lodičky, proto si založila vlastní modelingovou agenturu. Má také svou módní značku. Miluje sport a nakupování. Ráda by se stala fotografkou.

Vztahy Hanychové provázely skandály

S přítelem Miroslavem Dopitou, hráčem amerického fotbalu, má syna Kryšpína. Jejich vztach ovšem nevydržel. Mezi její bývalé partnery patřili např. motocyklový závodník Jan Brabec nebo zpěvák Sámer Issa (byla jich spousta, na další Agátiny expartnery se podívejte do rubriky související celebrity). Její vztahy většinou provázely skandály a aféry.

Roku 2012 se partnerem Agáty Hanychové stal moderátor, herec a zpěvák Jakub Prachař, který ji patrně uhranul svým přirozením. Jejich vztah prošel mnoha peripetiemi. V září 2017 se páru narodila dcera. Dali jí jméno Mia.

Prachařovi se rozvedli v roce 2020

V říjnu 2019 se v médiích provalilo, že Jakub Prachař sbalil topmodelku. Což by nasvědčovalo rozvodu s Agátou Prachařovou. K němu došlo v létě 2020.

Posléze začala Agáta Prachařová randit s Andrejem Nikovem, lékařem a chirurgem ve vinohradské nemocnici. Jejich vztah vydržel osm měsíců.

Netrvalo dlouho a modelka si našla jiného partnera. Stal se jím Jaromír Soukup. Jemu v dubnu 2023 porodila dceru Rozárii. V září 2023 Agáta Hanychová oznámila, že již netvoří pár.

Koncem prosince 2023 se Agáta Hanychová tajně provdala za svého staronového přítele Miroslava Dopitu.

Otcem Hanychové je reklamní režisér

O AGÁTĚ PRACHAŘOVÉ ČTĚTE ZDE>> 

Jejím otcem je český reklamní režisér Jiří Hanych. Rodiče Agáty Hanychové Prachařové se ovšem rozvedli a matka Veronika Žilková se dala dohromady s divadelním režisérem, hercem a ministrem za Babišovo hnutí ANO 2011 Martinem Stropnickým. I s ním jí vztah ztroskotal.

 

Další Modelky

zobrazit profil Jitka Randárová
Jitka Randárová
zobrazit profil Aneta Savarová
Aneta Savarová
zobrazit profil Tereza Křivánková
Tereza Křivánková
zobrazit profil Olga Hrzánová manekýna
Olga Hrzánová manekýna
zobrazit profil Melanie Vančurová
Melanie Vančurová
zobrazit profil Leontýna Šiřinová
Leontýna Šiřinová
zobrazit profil Eva Klímková
Eva Klímková