Zuzana Jandová

Datum narození: 18. 8. 1987
Místo narození: Karviná
Výška: 178 cm
Profese: modelka, Miss ČR 2008
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Modelka Zuzana Jandová se nejkrásnější ženou Česka stala roku 2008. A to už za sebou měla sérii vítězství na Miss Eurosport a Miss Léto.

Do soutěže Miss České republiky Zuzanu Jandovou přihlásil přítel Tomáš Koběrský. A měl dobrý odhad, stale se Miss ČR 2008. Jejich vztah se však záhy rozpadl, a to kvůli románku s jinou kráskou. Poté Zuzana Jandová potkala Ago Simitče, albánského obchodníka s pánskou módou a profesionálního hráče futsalu. Svou novou lásku kralující královna krásy tajila. Ale ani jejich vztah nevydržel, partnerství přešlo v přátelství. Krásná modelka se posléza objevovala také po boku podnikatele Roberta Hájka, který si potrpí na krásné a slavné milenky. Podle médií to byly např. modelka Tereza Zimová, zpěvačka Šárka Vaňková či pozdější manželka herce a zpěváka Jakuba Prachaře Agáta Hanychová. Informace o rozchodu Zuzany Jandové a Roberta Hájka se v bulváru objevily začátkem ledna 2015.

ZUZANA JANDOVÁ V BOHNICKÉM BLÁZINCI

Kráska Zuzana Jandová se účastnila také soutěže Miss World, kde o blyštivou korunku bojovalo více než sto symbolů krásy ze všech koutů světa. Vyhrála nakonec Ruska Ksenija Suchinovová.

Po absolvovaných soutěžích předváděla Zuzana Jandová svršky nejrůznějších návrhářů v Americe, italském Miláně, Paříži nebo v Hamburku. Kromě modelingu bylo vždy jejím koníčkem běhání.

VŠE O ZUZANĚ JANDOVÉ ČTĚTE ZDE>>

 

Další Modelky

zobrazit profil Karolína Mališová
Karolína Mališová
zobrazit profil Adriana Lima
Adriana Lima
zobrazit profil Helena Houdová
Helena Houdová
zobrazit profil Melanie Vančurová
Melanie Vančurová
zobrazit profil Natálie Kotková
Natálie Kotková
zobrazit profil Barbora Kolářová
Barbora Kolářová
zobrazit profil Elisabett Canalis
Elisabett Canalis
zobrazit profil Amélie Konšelová
Amélie Konšelová