Elisabett Canalis

Elisabett Canalis

Datum narození: 12. 9. 1978
Místo narození: Sassari, Itálie
Výška: 170 cm
Profese: modelka, moderátorka, herečka
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Profesionální modelku, moderátorku a herečku Elisabett Canalis si přivedl známý proutník George Clooney na předávání Oscarů 2010, kde byl nominován za film Lítám v tom.

Elisabett Canalis pochází z italské Sardinie. Její otec Cesare pracoval jako radiolog, matka Bruna jako učitelka. Po střední škole se Elisabett Canalis přestěhovala do Milána, kde studovala cizí řeči. Dala však přednost tanci a začala spolupracovat s televizním kanálem Canale 5, mediálního magnáta a někdejšího italského premiéra Silvia Berlusconiho. Hrála například v seriálu Dokonalý podraz.

S krásnou Elizabet Canalis se George Clooney pochlubil na Oscarech 2010, kdy drama Lítám v tom získalo šest nominací. George Clooney sošku nedostal, ostatně stejně jako Zlatý glóbus. Pro jeho tehdejší partnerku, modelku, moderátorku a herečku Elisabett Canalis to ale musel být poučný večer. Zvlášť hercova odpověď na dotazy novinářů, co si ze svého hrdiny vzal k srdci: „I já jsem podobný cestovatel, který neustále balí svůj batoh a pohybuje se od jednoho filmu k dalšímu, místo abych se už oženil a měl kupu dětí. To zatím ale není nezbytně pro mě. Já sice upřímně věřím v rodinu, ale zároveň si užívám život, který vedu. Kromě hraní mám mnoho jiných zájmů. Jistě bych ještě nebyl tím nejlepším manželem. Citovým vztahům se ale, jak vidíte, nevyhýbám.“

S Elisabett Cannalis udržoval hollywoodský sex symbol poměr od července 2009. Seznámili se na prý již začátkem roku, ale podle časopisu People ji měl George Clooney vyhlédnutou už dlouho předtím. K jejich odloučení došlo v červnu 2011. Hned od následujícího měsíce byl herec zainteresovaný jinde - žil s americkou herečkou, modelkou a wrestlerkou (zapasnicí) Stacy Keibler.

V roce 2013 začala oslnivá bruneta Elisabett Canalis chodit s americkým chirurgem, ortopédem Brianem Perrim. Rok nato se vzali a narodila se jim dcera Skyler Eva Perri. Rodina někdejší modelky a herečky žije v Los Angeles, její vlast - Itálii - navštěvují zejména o dovolené.

 

Další Modelky

zobrazit profil Dominika Mesarošová
Dominika Mesarošová
zobrazit profil Andrea Divišová
Andrea Divišová
zobrazit profil Lucie  Dušková
Lucie Dušková
zobrazit profil Kateřina Průšová
Kateřina Průšová
zobrazit profil Hana Závodná
Hana Závodná
zobrazit profil Margarita Aranhaová
Margarita Aranhaová
zobrazit profil Claudia  Schiffer
Claudia Schiffer
zobrazit profil Aneta Savarová
Aneta Savarová