Vincent Navrátil

Datum narození: 9. 4. 1997
Místo narození: Praha
Profese: herec, režisér, scenárista
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Vincent Navrátil, syn herečky Veroniky Žilkové, se ještě jako dítě stal hvězdou seriálu Cesty domů.

Před kamerou se Vincent Navrátil objevil už v útlém věku, jako čtyřletý. V roce 2000 si zahrál ve filmu Otesánek. Později bylo možné ho vídat hlavně v seriálu Cesty domů TV Prima a Vyprávěj na ČT. Jako chlapec se předvedl i na divadelních prknech: v Mladé Boleslavi a v pražském divadle Palace.

VINCENT NAVRÁTIL S BRATREM REKONSTRUOVAL DŮM

Navrátil zazářil v Božích mlýnech

S rokem 2013 se začaly role hrnout. Vincent Navrátil se objevil v Kameňáku 4 (který navazuje na úspěšnou komediální sérii Zdeňka Trošky), v dramatu Zatím dobrý o útěku bratrů Mašínových z komunistického Československa v 50. letech 20. století na Západ či v Töpferově Posledním cyklistovi. 

Z dalších filmů, v nichž si Vincent Navrátil zahrál, jmenujme životopisné drama Roberta Sedláčka Jan Palach nebo komedii režisérky a scenáritsky Zity Marinovové Román pro pokročilé. Marek Najbrt Vincenta Navrátila obsadil do seriálu Já, Mattoni, Jan Hřebejk do Božích mlýnů.

Jak zdatný režisér se Vincent Navrátil předvedl při natáčení skečové show pro TV Nova vysílané na Voyo s názvem První dobrá. Podílel se i na jejím scénáři.

Navrátil miluje své psy

Na základní školu chodil Vincent Navrátil v místě bydliště v Praze 6. V roce 2012 nastoupil na Pražskou konzervatoř na obor hudebně dramatické umění.

Má dva psy, které miluje: zlatého retrívra Pipa a tibetského španěla Cyrana (o něm Vincent Navrátil tvrdí, že je tak inteligentní, že dokáže sám cestovat MHD, přestoupit a pak se stejnou trasou vrátit zpět domů).

Vincent Navrátil má šest sourozenců

O VINCENTU NAVRÁTILOVI ČTĚTE ZDE>>

Vincent Navrátil je synem herečky Veroniky Žilkové z jejího druhého manželství se stavařem Markem Navrátilem. Má vlastního bratra Cyrila a nevlastní sourozence Agátu, Matěje, Kordulu, Janu a Markétu.

Talentovaný Vincent Navrátil chodil s kolegyní z konzervatoře Sabinou Rojkovou. Pár se rozešel v červenci 2017.

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Jiří Wohanka
Jiří Wohanka
zobrazit profil Aneta Vrzalová
Aneta Vrzalová
zobrazit profil Aťka Janoušková
Aťka Janoušková
zobrazit profil Dana Hlaváčová
Dana Hlaváčová
zobrazit profil Hanns Zischler
Hanns Zischler
zobrazit profil Michaela Kudláčková
Michaela Kudláčková
zobrazit profil Cristiano Donati
Cristiano Donati
zobrazit profil Josef Trojan
Josef Trojan