Katarína Krajčovičová

Katarína Krajčovičová

Místo narození: Slovensko
Profese: herečka

Související celebrity

Životopis

Katarína Krajčovičová se proslavila hlavní rolí zakleté zámecké paní Julie v česko-slovenské vánoční pohádce Tři zlaté dukáty.

Coby studentka Divadelní fakulty bratislavské VŠMU Katarína Krajčovičová (narozena 1999) hrála v tamních krátkometrážních filmech (např. Biele slony z roku 2023).

V době studií Katarína Krajčovičová účinkovala v Divadle Lab a začala hostovat v Slovenském národním divadle, jedné z nejvýznamnějších kulturních institucí SR, a v Divadle Artefakt.

Menších role Katarína Krajčovičová ztvárnila v komediálním seriálu Svätý Max nebo v historickém seriálu Čas nádejí.

Do povědomí široké divácké obce se Katarína Krajčovičová dostala díky romantické pohádce České televize Tři zlaté dukáty (2023), která měla premiéru na Boží hod.

Hlavní hrdinové, které ztvárnili Katarína Krajčovičová (zakletá zámecká paní Julie) a Ladislav Bédi (pastevec ovcí Juraj), dělila tři století, se potýkali kromě lásky i s elektrifikací. Cestování časem zvládly Tři zlaté dukáty daleko lépe, než v propadnuvším seriálu Eliška a Damián.

Kromě herectví se Katarína Krajčovičová věnuje namlouvání audioknih, recitaci, společenským tancům a šermu. Mimo rodné slovenštiny ovládá češtinu a angličtinu.

 

Další Herci

zobrazit profil Anna Fixová
Anna Fixová
zobrazit profil Antonie Formanová
Antonie Formanová
zobrazit profil Jakub Janatka
Jakub Janatka
zobrazit profil Aneta Vrzalová
Aneta Vrzalová
zobrazit profil Tereza Voříšková
Tereza Voříšková
zobrazit profil Lukáš Langmajer
Lukáš Langmajer
zobrazit profil Simona Vrbická Koptová
Simona Vrbická Koptová