Viktor Vincze

Datum narození: 27. 1. 1991
Místo narození: Galanta, Slovensko
Profese: moderátor, novinář, vystudovaný právník
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Slovenský moderátor Viktor Vincze začínal v regionálním rádiu v Nitře. V roce 2016 se propracoval do Televizních novin a posléze se stal hvězdou.

Po ukončení práv na Paneurópskej vysokej škole Viktor Vincze pět let působil jako moderátor v regionálním rádiu Max v Nitře. Od roku 2013 jej diváci mohli vidět na obrazovkách televize Markíza. V zpravodajské relaci Televizní noviny se jako redaktor zaměřoval především na politická témata. Dva roky uváděl publicistický pořad Reflex. V červnu 2016 se stal moderátorem zpravodajské relace Prvé Televízne noviny.

VIKTOR VINCZE: SPOLU AŽ DO SMRTI

Viktor Vincze tvořil několik let pár s Evou Cisíkovou. Poté, co se rozešli, začala slovenská média v srpnu 2016 spekulovat o tom, že si moderátor místo svobody užívá začátek nového vztahu, a to s kolegyní z tamní verze zábavné hudební show Tvoje tvář má známý hlas, Tvoja tvár znie povedome, zpěvačkou Emmou Drobnou, vítězkou čtvrté série Česko Slovenské Superstar.

VIKTOR VINCZE - O MODERÁTOROVI ČTĚTE ZDE>>

Ať už to mezi nimi jiskřilo sebevíc, již na podzim 2016 se ukázalo, že Viktor Vincze, jenž se ve své vlasti stal skoro až sex symbolem, má sice nový vztah, ale nikoli s mladou zpěvačkou, ale s o 11 let starší moderátorkou Adelou Banášovou. Na Valentýny 2017 ji požádal o ruku. A již v červnu téhož roku se konala svatba na zámečku v Tomášově nedaleko Bratislavy. Koncem roku 2022 manželé adoptovali miminko.

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Daniela Drtinová
Daniela Drtinová
zobrazit profil Emanuele Ridi
Emanuele Ridi
zobrazit profil Ján Zákopčaník
Ján Zákopčaník
zobrazit profil Roman Ondráček
Roman Ondráček
zobrazit profil Lucie Výborná
Lucie Výborná
zobrazit profil Jakub Železný
Jakub Železný
zobrazit profil Eva Perkausová
Eva Perkausová
zobrazit profil Jana Adámková
Jana Adámková