Michaela Ochotská

Datum narození: 19. 12. 1984
Místo narození: Bruntál
Profese: moderátorka, herečka, modelka
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Původně sportovkyně Michaela Ochotská dobyla televizní obrazovky jako zdatná moderátorka. Byla provdaná za tenistu Lukáše Rosola, s nímž má syna.

Cvičila gymnastiku a hrála tenis. K tomu dvanáct let závodně tančila. Vystudovala obchodní akademii a diplomacii na Metropolitní universitě v Praze. Na casting do seriálu Pojišťovna štěstí ji poslala její učitelka kurzu pro moderátory. Michaela Ochotská na něm porazila na dvě tisícovky uchazeček. Ztvárnila tak Edinu Krásovou, seriálovou dceru Jaromíra Hanzlíka.

MICHAELA OCHOTSKÁ - DOKONALÁ ZE VŠECH STRAN

Malou roli získala i v britském trháku Casino Royale, kde si nebojácného agenta Jamese Bonda zahrál Daniel Craig. Poté uváděla společenské akce. Roku 2008 začala Michaela Ochotská zkrášlovat televizní obrazovky jako moderátorka zpravodajství TV Nova.

O MICHAELE OCHOTSKÉ ČTĚTE ZDE>>

Michaela Ochotskou randila např. s fotbalovým bekem Tomášem Ujfalušim, hokejistou Martinem Ručinským nebo slovenským podnikatelem Adrianem Pituchem. Poté, co se rozešla s podnikatelem Michalem Exnerem, její srdce uchvátil o rok mladší tenista Lukáš Rosol. Vzali se a na svět přivedli syna Andrého (porod byl dramatický, Michaela Ochotská rodila císařem). Jen rok a pár měsíců po veselce se jejich vztah začal hroutit a kráska tenistu opustila.

Necelé dva roky po svatbě se rozvedli. Před Vánoci 2017 přinesla média zprávu, že Michaela Ochotská je opět šťastná, jelikož našla nového chlapa, který ji pěkně rozmazluje.

 

Články o celebritě

Chladova (61) »lumpárnička« při svatbě s dcerou (30) Blaženy ze Slunce, seno…: Dokonale utajené překvapení pro nevěstu! Chladova (61) »lumpárnička« při svatbě s dcerou (30) Blaženy ze Slunce, seno…: Dokonale utajené překvapení pro nevěstu! Miliardář Richard Chlad svou o 31 let mladší manželku Annu-Marii opravdu miluje, protože takové přek... číst článek
Česká verze Beverly Hills?! Hezucký, Vignerová i Decastelo zkouší hit internetu Česká verze Beverly Hills?! Hezucký, Vignerová i Decastelo zkouší hit internetu Podobně jako byla před časem hitem internetu aplikace Barbie, která vás proměnila v populární panenk... číst článek
Válka Krainové s Hanychovou: Soukup svou ex potopil! Válka Krainové s Hanychovou: Soukup svou ex potopil! Od chvíle, kdy si Simona Krainová (50) založila účet na hanbaté platformě OnlyFans, rozvířila vody v... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Bronislav Schwarz
Bronislav Schwarz
zobrazit profil Halina Pawlovská
Halina Pawlovská
zobrazit profil Libor Bouček
Libor Bouček
zobrazit profil Michal Hrdlička
Michal Hrdlička
zobrazit profil Eva Jurinová
Eva Jurinová
zobrazit profil Martin Smolík
Martin Smolík
zobrazit profil Lucie Borhyová
Lucie Borhyová
zobrazit profil Brigita Zlámalová
Brigita Zlámalová