Lejla Abbasová

Datum narození: 14. 2. 1980
Místo narození: Praha
Profese: modelka, tanečnice, moderátorka, herečka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Modelka, tanečnice a moderátorka Lejla Abbasová žije celý život v České republice, ale z otcovy strany má kořeny v Africe.

Po vystudování gymnázia pokračovala ve studiu na vyšší odborné škole, studium ale nedokončila. Žila jen s matkou a sestrou, s otcem vztahy neudržovaly. Začínala v televizi Galaxie jako moderátorka české mutace MTV. Později pracovala několik let na televizi Óčko. Lejla Abbasová moderovala noční show Big Brother, která jí přinesla větší podíl slávy než předchozí projekty.

Byla mluvčí Ligy etnických menšin, pět let koordinovala projekt adopce dětí na dálku a půl roku žila v Keni. Později založila Lejla Abbasová nadační fond Asante Kenya a Projekt Medela, který se snaží pomáhat znevýhodněným dětem. V letech 2009-2010 byla tiskovou mluvčí a poradkyní ministra pro lidská práva, kterým byl Michael Kocáb.

Jen jako zajímavost můžeme uvést, že si Lejla Abbasová zahrála menší roli ve filmu - z části točeném v České republice - Letopisy Narnie: Princ Kaspian, méně úspěšném pokračovaní slavného prvního dílu.

O LEJLE ABBASOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Žila s Michaelem Kocábem a pořídila si s ním dítě. Jejich syn David se narodil  navzdory očekávání, že bude mulat po matce – světlý a modrooký, což oba rodiče značně překvapilo. Mezi její expartnery patří například pornokrál Robert Rosenberg nebo sluníčkový zpěvák Dan Nekonečný<strong>.</strong>

Atraktivní Lejla Abbasová Michaela Kocába opustila po pěti letech vztahu. Před Vánoci 2014 se odstěhovala i se synem Davidem. Roku 2016 se exotická kráska dala dohromady s tureckým podnikatelem Volkanem Kaynakem. V červenci 2017 mu porodila dceru Iman, v červenci 2018 dvojčata.

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Ivan Vodochodský
Ivan Vodochodský
zobrazit profil Jan Pokorný
Jan Pokorný
zobrazit profil Sara Carbonero
Sara Carbonero
zobrazit profil Martin Veselovský
Martin Veselovský
zobrazit profil Miloš Pokorný
Miloš Pokorný
zobrazit profil Ondřej Novotný
Ondřej Novotný
zobrazit profil Roman  Šmucler
Roman Šmucler
zobrazit profil Pavlína Danková
Pavlína Danková