Zdeněk Tovara

Zdeněk Tovara

Profese: model

Související celebrity

Životopis

Český model Zdeněk Tovara byl milencem slavného zpěváka a bohéma George Michaela, který zemřel na Boží hod 2016 na infarkt ve věku 53 let.

Zdeněk Tovara vztah s popovou star Georgem Michaelem poprvé veřejně potvrdil v květnu 2010, kdy byl tehdy pětadvacetiletý český model na přehlídce pánského spodního prádla představen jako zpěvákův milenec. Blesku tehdy Zdeněk Tovara prozradil, že se spolu znají již devět let a z toho poslední čtyři roky se stýkají pravidelně.

Model Zdeněk Tovara, který část kariéry strávil v Londýně, se nijak netají tím, že je bisexuál. V prosinci 2011 přišel s teorií, že za zdravotní potíže George Michaela může nekvalitní česká marihuana. Náhlá zpěvákova smrt Zdeňka Tovaru velmi zasáhla.

Bývalý milenec George Michaela Zdeněk Tovara se původně chtěl stát automechanikem a také se jím učil. Pak přišla nabídka od kamaráda odjet do Londýna a pracovat u jeho strýce, který působil v oděvním průmyslu. Protože měl blízko nejen k autům, ale i k módě, tak na britské ostrovy odcestoval. V Londýně strávil čtyři roky na pozici asistenta projektového koordinátora ve společnosti, která se zabývala konzultační a poradenskou činností pro výrobce oblečení. A tam se, jak řekl médiím, s Georgem Michaelem seznámil.

 

Další Všichni

zobrazit profil Petra Mácová
Petra Mácová
zobrazit profil María Isabel Santos
María Isabel Santos
zobrazit profil Jana Vopěnková
Jana Vopěnková
zobrazit profil Michaela Habáňová
Michaela Habáňová
zobrazit profil Petra Kaprhálová
Petra Kaprhálová
zobrazit profil Josef Voleman
Josef Voleman
zobrazit profil Alena Bosáková
Alena Bosáková
zobrazit profil Usáma bin Ládin
Usáma bin Ládin